изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:04 EEST
ОБУЧАВАТ ОБЩИНИТЕ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВЕИ    
НовиниСеминар на тема „Ролята на държавната и местната власт за устойчиво използване на Възобновяемата енергия в България” се организира в Добрич от Черноморския изследователски енергиен център.

Той ще се проведе на 26 ноември от 9 до 14 ч. в заседателната зала на общината.
На форума ще бъдат представени резултати от различни изследователски проекти, чиято основна цел е да допринесе за постигане на 16% дял на ВЕИ в крайното енергийно потребление на България до 2020г. Ще се акцентира върху представянето на Националния план за действие за възобновяема енергия и ролята на държавните и местните власти за развитието на енергията от възобновяеми източници, както и върху общинските програми за устойчиво енергийно развитие. Ще бъдат представени националният план за действие за възобновяема енергия, Програма за устойчиво енергийно развитие на община град Добрич. Участниците в семинара ще разискват ролята на държавата и местните власти за развитието на възобновяемата енергия, както и подкрепата на местните власти в областта на възобновяемата енергия и енергийна ефективност.
Срещата ще даде възможност на заинтересованите страни – местни власти, инвеститори, организации, специалисти - да представят позициите си върху конкретните възможности и мерки за провеждане на възприетата от България енергийна политика.
 


Сходни връзки

ОБУЧАВАТ ОБЩИНИТЕ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВЕИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди