изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 11:07 EEST
Три зарядни станции за електромобили в България    
Новини

FullCharger International с централа в Париж и българското й подразделение представиха миналата седмица първата мрежа ChargePoint с три зарядни станции за електромобили в страната ни. Компанията вече е изградила подобна мрежа в Турция, а през 2011 г. планира да развие зареждаща инфраструктура в Румъния, Гърция, Украйна, Кипър и Русия.



FULLCHARGER International работи в тясно партньорство с 365 / Coulomb Technologies - водещ производител на зарядни станции, разработващ мрежовия софтуер, който днес е най-модерната технология от този тип в света, с над 1200 зарядни станции ChargePoint, монтирани в 117 града в 23 страни по света.

Цената на една колонка ChargePoint е около 4500 евро без ДДС, а пълно зареждане на акумулатора ще излиза на крайния клиент 12 до 15 лв.

Според FULLCHARGER тази революция е и златна възможност за частните предприемачи, тъй като зарядните станции могат да бъдат собственост и да се експлоатират от местни партньори, свързани с оператора за страната, и така да разкриват широки възможности за бизнес. http://www.cars.bg

 

 


Сходни връзки

Три зарядни станции за електромобили в България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди