изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:19 EEST
ДОБРИЧКИЯТ БИЗНЕС ИМА ШАНСА ДА ДЕГУСТИРА ЕЛИТНИ ВИНА    
ИкономикаИзба "Братя Минкови" представя в на дегустация в Добрич елитни вина, които са харесвани от канцлера на Германия Ангела Меркел и премиерът на Русия Владимир Путин. Тази вечер парк-хотел "Изидиа" ще събере на дегустация представители на ресторантьорския и хотелиерския бранш, както и на бизнеса от града и региона. Присъстващите ще могат да опитат елитните български вина от изба "Братя Минкови", която се превърна във визитна картичка на страната ни пред Европа.


Технологът на избата ще представи Шардоне, което донесе златен медал на избата тази година на специализирано изложение в Германия. Представителя на винарната сподели за НДТ, че именно това Шардоне е опитала и канцлерът на Германия Ангела Меркел, която останала очарована от вкуса му и си закупила бутилка за личната си колекция. Присъстващите също ще опитат и от най-новата серия вина на избата "Сайкъл", като виното "Сира", което ще бъде представено е на пазара едва от една седмица.
Избата "Братя Минкови" може да се похвали с не един успех на международна сцена. Точно тази изба представя България на кулинарния фронт, като са ги опитвали световноизвестни холивудски звезди като Жан-Клод ван Дам, Стивън Сегал и други. При първата си визита у нас вино на избата дегустира и премиерът на Русия Владимир Путин.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧКИЯТ БИЗНЕС ИМА ШАНСА ДА ДЕГУСТИРА ЕЛИТНИ ВИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди