изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:14 EET
ХОРОСКОП ЗА 26 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 26 НОЕМВРИ


ОВЕН - За много от вас денят се свързва с решаване на въпроси от битов характер. Потиснете раздразнението си, ако ви измъчва такова и бъдете по-тактични, освен практични и находчиви.

ТЕЛЕЦ - Доверявайте се на усещането си за нещата, като не пренебрегвате и даденостите. Ориентирайте плановете и решенията си към по-далечна перспектива и няма да сгрешите.

БЛИЗНАЦИ - Денят е зареден с позитивна енергия и ще се отрази така на работата ви. Отнесете се благоразположено към човек, който има нужда от подкрепата ви и не търсете оправдание.

РАК - Анализирайки събитията и поведението на хората, с които се срещате, ще намерите много от отговорите на интересуващи ви въпроси. Промените засягат и вас.

ЛЪВ - Денят е подходящ за начало на добри дела. Новостите ще ви създават интерес и макар и неподготвени за част от тях, ще търсите решения и възможности за бързото им усвояване.

ДЕВА - Време е да приключите изостанали задачи и нерешени въпроси, които не могат да продължават така. Аргументирано ще защитите идеята си за промяна на работното място.

ВЕЗНИ - Отнесете се добронамерено към работата и хората, с които общувате, за да направите деня си усмихнат и ползотворен. Правилното решение в деликатна ситуация.

СКОРПИОН - Изпълнени сте с добри очаквания както по отношение на работата и бизнеса, така и в творческите ви намерения. Всички те изискват да подобрите организацията си.

СТРЕЛЕЦ - Близостта и доверието ви в онези, които ви карат да се усмихвате и в чиято компания се чувствате свободни, ще направи деня ви по-приятен и изпълнен с позитивни мисли.

КОЗИРОГ - Ще вземете присърце подготовката на събитие, което привлича със значимостта си. Към него ще ви подтикне и желанието ви за изява, изпитвате необходимост да съветвате.

ВОДОЛЕЙ - Денят е подходящ за активност в сферата на строителството, покупко-продажби, срещи с влиятелни хора и всичко, което би благоприятствало бизнеса ви.

РИБИ - С търпение и труд ще постигнете целта си, знаете го и следвате програмата си. Едно пътуване ще ви зареди с приятни емоции, освен, че ще свършите и полезна работа.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 26 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди