изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:40 EEST
СТОЙКА ПЕТРОВА Е НА ФИНАЛ В РУСЕ    
СпортСтойка Петрова се класира за финалната среща в турнира за Купата на България по бокс при жените.

Състезателката на клуб Добрич с треньор Стефан Петков отказа на полуфиналите в кат. до 51 кг Светослава Мавродиева от ЦСКА. Добруджанката водеше след първия рунд с 2:0 точки, а през втория срещата бе прекратена, след като Петрова нанесе на противничката си общо 4 нокдауна.

В спора за първото място утре Стойка ще се качи на ринга в Русе срещу Петя Цонева от Дунав, разбра "Център спорт". Двете се срещнаха на четвъртфиналите на последното състезание при жените, като противничката на Стойка хвърли ръкавиците си след първия рунд.

Другата представителка на СК по бокс Добрич Пламена Пантелеева бе жестоко ощетена в полуфиналната си среща в кат. до 54 кг. Двубоят бе изцяло в полза на добруджанката, но реферите отсъдиха победа с 6:5 точки в полза на противничката й от ЦСКА. Светлана Каменова триумфира в кат. до 57 кг в турнира за Купата на България по бокс при жените в Русе. Добричлийката, която в момента е студентка и се състезава за НСА, дори не можа да се изпоти за първото си място, тъй като набързо натупа противничката си Ирина Янакиева от Габрово.

Каменова игра директно финал заради малкия брой участнички. С лекота опитната боксьорка поведе с 8:0 точки след първия рунд, а във втория съдията прекъсна срещата, тъй като на Янакиева й потече кръв от носа.

 


Сходни връзки

СТОЙКА ПЕТРОВА Е НА ФИНАЛ В РУСЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди