изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:00 EEST
50 СЕЛА НАБИРАТ КОМШИЯТА ПО НОВ НАЧИН    
НовиниОт бившето БТК, по настоящем Виваком, уведомяват, че във връзка с решение на Комисията за регулиране на съобщенията, стартира поетапно променяне на начина на избор от стационарен телефон при селищни разговори.

Така, на практика, за да изберем домашния номер на приятелката, за да уговорим къде ще пием кафе, ще се налага да се избира първо нула, после телефонния код на населеното място и накрая номера. Промяната стартира в 50 населени места в областта, като поетапно ще бъде въведена в периода от 2 декември 2010 г. до 1 януари 2011 г. От компанията са категорични,че това по никакъв начин няма да повлияе на цените на разговорите и ако абонатът набира телефон в рамките на същото населено място, цената е колкото на градски разговор. В сила остават и всички останали преференции за градски разговори и разговори през фиксираната мрежа на компанията, които телекомът предлага. Това са - разговори с цяла България на цена от 0 стотинки на минута след първоначалната цена от 11 ст., през половината денонощие в часовете от 20.00 вечерта до 8.00 сутринта и целодневно през събота, неделя и официалните празници, ниска цена за разговори към всички мобилни мрежи в страната, до 1000 включени минути за разговори във фиксираната мрежа на VIVACOM и до 250 включени минути за международни разговори с първа група, в зависимост от избрания абонаментен план. Непроменен остава и начинът на избиране на телефони за спешни повиквания - 112, 150, 160 и 166. Първи от областта по новия начин ще избират от 2 декември жителите на селата Самуилово, Златия, Малка Смолница, Смолница и Козлодуйци. Жителите на балчишките села Тригорци и Гурково също от 2 декември ще избират 0, после кода на селото и накрая номера на съседа, когото искат да чуят.
 


Сходни връзки

50 СЕЛА НАБИРАТ КОМШИЯТА ПО НОВ НАЧИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди