изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:39 EEST
"В РЕАЛНИЯ СЕКТОР СА ЗАЛОЖЕНИ БОМБИ"    
Политика Това заяви депутатът от ДПС от Добрички регион Корман Исмаилов. "В реалния сектор са заложени бомби и недоверието в ГЕРБ расте" - това каза добричкият депутат от ДПС Корман Исмаилов. Той прогнозира, че напролет политическата обстановка в страната ще е доста променена, защото от 1 януари влизат в сила редица регулации, чиято цел е засилване на контрола. Доходите на хората са замразени и инфлацията ги изяжда, заяви още депутатът.

Той остро заклейми нахлуването в Главното мюфтийство, като каза: "Това е следващият много сериозен случай на потискане правото на свободен избор на религиозно ръководство. Срива се доверието в държавните институции - съд, полиция, служби. Всеобщото усещане е за мракобеснически пипала на тоталитарната машина Генджев, които искат да обезкръвят и задушат второто по големина вероизповедание в страната. Управляващите  негласно го подкрепят, но това е дълбока вода, която надхвърля техния ръст и дано този проблем не доведе до намеса на външни фактори, гражданско неподчинение и политическа конфронтация. Няма съмнение, че се цели да се постигне контрол върху имотите на вероизповеданието, които са завещани от нашите деди в полза на вярата. Машината Генджев е обучен от службите, за да упражнява контрол върху религиозния актив".
Исмаилов и колегата му - евродепутатът Метин Казак, коментираха и скандала с дипломата на Калина Илиева, която бе директор на фонд "Земеделие". И двамата бяха категорични, че това е поредна лоша реклама за страната.
Двамата организираха двудневен семинар в Добрич на тема "Етно-религиозни отношения и интеграция", в която лектори бяха адвокат по медийно право Цветан Цветанов, Габриела Маринова от политологичен център, Есен Фикри - член на Комисията за защита от дискриминация и доц. Михаил Иванов - преподавател и съветник на президента Желю Желев. Двамата депутати от Европарламента и НС, бяха категорични, че зачестяват случаите на дискриминация у нас. Като доказателство в тази връзка те  посочиха готвения Изборен кодекс, в който се предвижда да се въведе принципът на уседналост. Ако бъде приет в този му вид, то централното ръководство на ДПС ще обсъди възможността да бъде даден кодексът на съд, заявиха те. Други примери за дискриминация били уволненията на хора от етническите малцинства, различни атаки към кметове на села от малцинствата, масови проверки от данъчни власти и икономическа полиция, добави още Исмаилов. Двамата казаха още, че България е страната, която най-често в последно време губи дела в съда в Страсбург.
 


Сходни връзки

"В РЕАЛНИЯ СЕКТОР СА ЗАЛОЖЕНИ БОМБИ" | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"В РЕАЛНИЯ СЕКТОР СА ЗАЛОЖЕНИ БОМБИ"
Автор: Anonymous да 2010-11-28 @ 20:29 EET
abe mrqsna dolna muzuna q si utivai  v istambul be kopele boiko zezko ako moje da stane toshko da gi metne tia mrysni dolni rqzani karabini .
"В РЕАЛНИЯ СЕКТОР СА ЗАЛОЖЕНИ БОМБИ"
Автор: Anonymous да 2010-11-29 @ 11:42 EET
тоя пък какво се прави на загрижен за хората  недоверието към правителството  още  ще расте  докато  БОРИСОВ  не си изчисти  помиярите  от герб  сиреч  да  си преразгледа  какви са били членовете  които са сега в герб  и какви са били  преди .ей за това хората губят доверие  все едни и същи  и 100 % съм сигурeн  че половината  ще се присъединят  към АБВ  защото  те всичките оттам са дошли в герб  за да го провалят  кажете ми  има  ли  поне един  от всяка една община  да  е новоприет   не няма такъв  от една партия в друга  и само си разменят постовете  от директори на  еди кво си при бсп  са  в полицията при сдс  от полицията при сдс  са в кметството при ндсв  и оттам  в герб  и в парламента  е как да им вярвам  като им знам  и  зъбките  и  престъпната  групичка  не били  трябвало един като е задържан  да бъдат и те задържани  за членове  на тази група и съучастници  от мен толкова     вие  сте по умни  и ще си наредите  пъзела  за това  ви плащаме  големи заплати
"В РЕАЛНИЯ СЕКТОР СА ЗАЛОЖЕНИ БОМБИ"
Автор: Anonymous да 2010-11-29 @ 16:16 EET
До първия коментар-Конститеционно право е на всеки гражданин на РБ да живее къдетотой сам реши.А пък и вече нали сме в ЕС, и  трябва да сме  по толерантни  един към друг ,защото сме хора все пак, а не ДИВАЦИ.
"В РЕАЛНИЯ СЕКТОР СА ЗАЛОЖЕНИ БОМБИ"
Автор: Anonymous да 2010-11-29 @ 20:46 EET
ТОЙ МОЖЕ  ДА ЖИВЕЕ  НО НЕ  И ДА  ПРИВИШАВА С ПРАВИЛАТА  А ТИЯ  МНОГО  ИМ СТАНА  НАВСЯКЪДЕ СИ ВРЪТ МУЦУНИТЕ  ДОКАТО НАШИТЕ ДЕЦА  ПЛАЩАТ ХИЛЯДИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ  ТИЯ  КОГА  ГО ИЗКАРАХА  ТЕ БЪЛГАРСКИЯ  НЕМОГАТ ДА ОПРАВЯТ  ЧЕ И МИНИСТРИ  ЗАМ МИНИСТРИ  АБЕ НАВСЯКЪДЕ ВИСЯТ ТЕХНИТЕ ИМЕНА  НЕ ВИ ЛИ ПРАВИ ВПЕЧЕТЛЕНИЕ  ЧЕ КЪДЕТО И ДА ОТИДЕТЕ  ВЪВ ВСЯКА ЗГРАДА  САМО ТЕХНИТЕ ИМЕНА   ДЛЪЖНИ СА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАШАТА КОНСТИТУЦИЯ  ЧЕ И ПАРТИЯ  БЪЛГАРИТЕ В ИНСТАНБУЛ  ИМАТ ЛИ ПАРТИЯ  ИЛИ  БЪЛГАРИ  В  ПАРЛАМЕНТА ИМ   ИЛИ  МИНИСТРИ  РАБОТЯТ И СИ КЮТАТ И ТОЛКОЗ  ТОВА Е ОТ МЕН  НЕ МЕ ИНТЕРИСУВА  КОЙ КОЙ Е   КОРМАН ЛИ Е ЗАВРЯН ЛИ Е ТОЛКОЗ 
"В РЕАЛНИЯ СЕКТОР СА ЗАЛОЖЕНИ БОМБИ"
Автор: Anonymous да 2010-11-29 @ 20:55 EET
точно така да си бие шута  и в турция да командва  техните хора  пък да видим докъде ще стигне  най много да продава на пазара  домати и краставици там не ги зачитат за турци тука се турчеят  неразбраха  че не са турци те са  чисти тюркоезични племена  придошли  от памир  още по времето на хан аспарух  и  с времето  се   настаняват тук  неразбраха   че нетрябва да се противопоставят  и да замислят разни работи като оня пък циганин доганчо  който се представя за турчин  той  е турчин колкото аз съм американец  като се мислят за толкова умни да намерят малко   материал за четене  и да  разберат най после че нетрябва да са против нас ами да се съюзят С НАС  за едно общо дело  мир щастие  и радост в очите на всички  народности които  ние наричаме  БЪЛГАРИ !

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди