изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:37 EEST
ХОРОСКОП ЗА 29 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 29 НОЕМВРИ

ОВЕН - Съсредоточете силите и енергията си върху първостепенните си ангажименти, не се разпилявайте. В противен случай може да пропуснете нещо важно. Денят не е подходящ за покупки за дома.
ТЕЛЕЦ - Днес не залагайте на уговорки и обещания, за да не останете разочаровани в надеждите си. Бъдете готови за активни действия, но не разчитайте на странична подкрепа.
БЛИЗНАЦИ - Денят е изключително благоприятен за финансови операции, особено ако се занимавате с търговия. Още повече, че късметът е с вас, не пропускайте шанса си.
РАК - Дошло е време да покажете на какво сте способни на работното си място. Не се притеснявайте да споделите новаторските си намерения. Очаквайте и подкрепа от страна на колегите си.
ЛЪВ - Днес вероятно ще получите предложение за нова работа, която ще е доста по-доходоносна от това, с което се занимавате в момента. Преценете добре рисковете преди да вземете окончателно решение.
ДЕВА - Денят е подходящ за ново начинание. Идеите ви съвпадат с тези на колегите, така че можете да разчитате на тях. Ще решите стар финансов проблем, който не ви дава мира от доста време.
ВЕЗНИ - Съжалявате за пропусната възможност. Днес ще ви се удаде възможност да коригирате нещата. Не се колебайте, денят е изключително подходящ за промени - както на работното място, така и у дома.
СКОРПИОН - Денят не е подходящ за финансови операции. Ако рискувате, не е изключено да понесете големи загуби. Бъдете изключително внимателни при подписването на документи.
СТРЕЛЕЦ - Стремите се към промени в професионален план, но моментът не е подходящ. Въздържайте се от оценки по отношение на работата на колегите си. Късметът днес не е на ваша страна.
КОЗИРОГ - Ако не надценявате силите си и сте склонни на разумни компромиси, днес ще решите отдавна отлаган проблем. Обърнете повече внимание на семейството си.
ВОДОЛЕЙ - Колеги ще потърсят мнението ви по твърде деликатен въпрос, бъдете внимателни в оценките си. Днес е добре да обърнете малко внимание на здравето си.
РИБИ - Денят ще бъде неочаквано спокоен що се касае до служебните ви ангажименти. Вечерта ще ви се удаде възможност да се повеселите с приятели, а вие умеете да го правите прекрасно.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди