изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:36 EET
НДТ получи „Златна книга” за принос към развитието на българските медии    
Новини На 25 ноември на тържествена церемония в София в-к „Нова добруджанска трибуна” получи престижната „Златна книга” на Съвета на европейската научна и културна общност, основен Департамент в организацията „Официално представителство на уникалните селища в Европа”. Наградата бе присъдена на колектива за постиженията на вестника в управлението на нови инициативи, в налагането на предимствата на съвременните модели в културата, за изпреварващо развитие на сектора и за утвърждаване на националното достойнство и авторитет.

 Росица Златанова, председател на Съвета връчи златния приз – значка от 24-каратово злато във формата на отворена книга, изработена в Монетния двор на България. Номинациите на Съвета на европейската научна и културна общност са направени от 180 известни български творци и учени с международно признание, които притежават златни отличия за принос към българската наука и култура.

Колективът на НДТ с гордост приема признанието за дългогодишните  ни усилия и положен труд за утвърждаването на модерна местна медия с национално значение. Награта приемаме и като признание за труда на всички добруджанци, които в трудни времена за страната ни работят за успешната интеграция на Южна Добруджа и България в Европейския съюз, както и за утвърждаване на традициите на българската наука и култура сред страните и народите от голямото европейско семейство. Ще продължаваме да работим за запазването на българската идентичност, дух и морал с актуално, обективно и безпристрастно отразяване и анализ на регионалните и водещите национални и европейски събития.

 


Сходни връзки

НДТ получи „Златна книга” за принос към развитието на българските медии | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди