изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:36 EET
Първанов: Когато Бойко Борисов играе в моя отбор печели    
Политика Президентът Георги Първанов заяви, че е играл няколко футболни мача с премиера Бойко Борисов. Когато той играе в моя отбор печели, а когато е в другия отбор губи, отговори той на водещия Росен Петров в предаването „Нека говорят” по бТВ на зрителски въпрос дали е играл заедно с премиера футбол. Не сме се ритали по кокалчетата, защото играем на различни постове. Аз играя плеймекър в средата, но съм готов да играя различни постове, дабави президентът.


Според него сегашното управление стои по-зле като компетентност от Тройната коалиция. ГЕРБ не можа да отговори на очакването на хората, които ги избраха, за да могат да решат проблемите. Това не се случва, а нещата отиват по-зле, бизнесът се задъхва, каза Първанов.
Той отново настоя, че проектът АБВ няма да е партия, но ще прави политика. Там, където ГЕРБ не може да се справи, ние ще предлагаме политики и ще търсим механизми, за да ги реализираме, настоя държавният глава.

АБВ нямало да издига свои кандидати на изборите, но ще подкрепя когото прецени.
Аз наричам Бойко Борисов премиер, не заради чувствата ми към него, а защото уважавам гласовете на тези, които са го избрали, коментира той изказването на премиера, че Първанов не трябва да бъде наричан вече президент, след като прави собствена политическа формация.

Според него е крайно време да се проведе операция „Наглите” в политиката, защото делението трябва да се прави на корумпирани и почтени политици.

Олигарстите са измислено понятие, коментира още Първанов, след като лидерът на ДСБ Иван Костов го обвини преди време, че остава на страната на олигарсите.

Държавният глава се обяви против идеята България да стане президентска република и да се свика Велико Народно събрание, за да промени Конституцията.

Въпреки това той настоя за разширяване на президентските правомощия - държавният глава да има право да инициира референдум, да има право на законодателна инициатива и ветото му да се преодолява с по-голям процент в парламента.
Според него два от трите енергийни поректа, за които има подписани договори с Русия, трябва да се реализират и постави в това число АЕЦ „Белене”.

Бащата на нацията трябва да стане дядо, призна в личен план той след като наскоро синът му се ожени.
Първанов сподели, че го радват само нещата в семейството му.
Освен това той иска да остане в историята като президент, когото властта не промени. http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Първанов: Когато Бойко Борисов играе в моя отбор печели | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Първанов: Когато Бойко Борисов играе в моя отбор печели
Автор: Anonymous да 2010-11-28 @ 19:46 EET
аз предлагам всички да станете от един отбор  и да вземете най после насериозно проблемите които  се трупат ежедневно и да ги решите веднъж за винаги  българите са силни когато са единни  това  е и във всяко едно семейство  ако има разбирателство щастието идва само  така че направете този народ  е да не сме богати но поне малко щастие и радост да има за нас и за децата ни
Първанов: Когато Бойко Борисов играе в моя отбор печели
Автор: Anonymous да 2010-11-28 @ 21:01 EET
kak da go napravqt tia dolni mrqsni komunqgi 20 godini ni kradat i se ma4at dori utre dezataim da ni upravlqvat ot 89 godina stradat vsi4ki balgari no ne komunqgi i zigani dolni daite nqkoi komunist ili ziganen dali e osqden do dneshna data koito e napret sas evroto
Първанов: Когато Бойко Борисов играе в моя отбор печели
Автор: Anonymous да 2010-11-28 @ 21:04 EET
boiko moje da spe4eli  no ot vas uuuuuuuuuuuuvi
Първанов: Когато Бойко Борисов играе в моя отбор печели
Автор: Anonymous да 2010-11-29 @ 11:29 EET
г_н ПЪРВАНОВ  с тия ваши партии  вече ни се повръща  вълкът козината си мени но нрава не 
Първанов: Когато Бойко Борисов играе в моя отбор печели
Автор: Anonymous да 2010-11-30 @ 10:18 EET
ЕЙ ТИЯ СА ПО ОПАСНИ  И ОТ КУЧЕ  БЕ  ПИПНАЛИ СА КОКАЛА  И НЕЩАТ ДА ГО ПУСКАТ    А ЗНАЕТЕ ЛИ КАК ЕДНО КУЧЕ  ПУСКА  КОКАЛА  КАТО ГО СТИСНЕШ ЗА ГУШАТА 

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди