изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:35 EET
400 писма срещу българи пуснала “менте” Калина    
НовиниНад 400 мейла със сигнали към ОЛАФ е пратила бившата шефка на фонд "Земеделие" Калина Илиева. В тях тя е докладвала за десетки фермери, че има съмнения за нарушения, и се оплаквала от висши държавни представители, че й оказват натиск, в. "24 часа". Наложили се дори срещи в Брюксел с ОЛАФ за изясняване на някои от сигналите на Илиева.



Стотици проекти са били блокирани. Българската ДАНС пък е била подвеждана да проверява с месеци служители на най-високо ниво по донесенията на бившата аграрна шефка, без обвиненията й да бъдат потвърдени.

В същото време самата Илиева е нарушила правилата, като е позволила плащане на 4,6 млн. лв. субсидия от националния бюджет на проект от САПАРД за тържище за плодове и зеленчуци в Кърджали без съгласието на управителния съвет на фонд "Земеделие".

Вероятно прокуратурата у нас ще се заеме и с този случай, след като вече бе сезирана от Министерството на земеделието за фалшивата диплома на Илиева, казаха високопоставени държавни служители пред "24 часа".

От земеделското министерство преди няколко месеца са поискали официален отговор от Висшия институт по техника и икономика в Берлин, дали дипломата е фалшифицирана, и след като потвърждението дошло в петък, оттам съобщиха, че за съжаление измамата се потвърждава.

Илиева не само не е магистър по икономически отношения и комуникации, както твърди, но и "никога не е завършвала учебното заведение", потвърждава и пред в. "Труд" Гизела Хютингер, шефка на пресслужбата на берлинския висш институт. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

400 писма срещу българи пуснала “менте” Калина | 6 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
400 писма срещу българи пуснала “менте” Калина
Автор: Anonymous да 2010-11-28 @ 23:37 EET

Хи, хи... Момата явно някъде е настъпала нещо "по високите етажи". И сега я гонят по тъча, до дупка.

400 писма срещу българи пуснала “менте” Калина
Автор: Anonymous да 2010-11-29 @ 05:44 EET
Нищо не е згазила,тя си е една чиста измамница!Боййкоо,Бойко и приятелите ти от пожарната те предадоха,но то е било сигурно,част от плана ти?
400 писма срещу българи пуснала “менте” Калина
Автор: Anonymous да 2010-11-29 @ 12:09 EET
Ами, ами... Ако беше просто една измамница, щяха да се мъчат да потулят. А някой настоятелно гледа да я дискредитира. Ние този метод го знаем. ;-)
400 писма срещу българи пуснала “менте” Калина
Автор: Anonymous да 2010-11-29 @ 13:18 EET
Мъри моме Калино ти оцапа всичко МА!!!!!!! П-ка маринована...
400 писма срещу българи пуснала “менте” Калина
Автор: Anonymous да 2010-11-30 @ 09:41 EET
Абе ако се разровите кой знае още колко такива ще намерите  ама  явно тая ви е неудобната  нима всички имат образование  и ТОДОР ЖИВКОВ НЯМАШЕ  АМА  УПРАВЛЯВАШЕ  С ОЩЕ    ПЕТ ШЕСТ  ЧОВЕКА   А ВИЕ СТЕ 100 ПЪТИ ПО ТОЛКОВА  И ДОВЕДОХ ТЕ   ДЪРЖАВАТА  ДО ПЪРВОНАЧАЛНИЯТ И СТРОЙ НА РАЗВИТИЕ   И ДОКАТО ТОГАВА   НИЕ ДАВАХМЕ ЗАЕМИ  СЕГА  ЧАКАМЕ КАТО ПРОСЯЦИ НА   НАС ДА НИ ДАДЪТ    
400 писма срещу българи пуснала “менте” Калина
Автор: Anonymous да 2010-11-30 @ 10:01 EET

За едно си прав. Строй няма! :-)))


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди