изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:15 EEST
Убитата в Гърция българка удушена със зарядно за GSM    
По света
30-годишната санданчанка Емилия Евтимова, която издъхна по време на гурбет в Гърция, е удушена с кабел на зарядно устройство за мобилен телефон, съобщи съветникът Тони Ангелов. Жената почина в гръцкия град Катерини, но причината за смъртта й не бе съобщена. Ето какво обясни пред "Струма" Тони Ангелов, който е съдействал за транспортирането от Гърция до Сандански на трупа:



На 25 ноември около обяд Емилия пътувала в автомобила на приятеля си - Ефстати Елефтерис, возила се на предната дясна седалка. Гъркът катастрофирал, разбил модерното си возило БМВ и в знак на ярост хванал кабела на зарядното устройство и с него удушил младата санданчанка. Тя издъхнала пред погледа му. Уведомено е българското посолство в Гърция за убийството на санданчанката. Убиецът в момента е задържан в ареста на град Катерини.

Тони Ангелов обясни, че Емилия от две години живее в Гърция, майка е на две деца - момче и момиче. Работила е в кухня на гръцко заведение.

Емилия беше погребана в гробищния парк в Сандански. Родителите й очакват убиецът-удушвач да получи възможно най-тежкото наказание. / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Убитата в Гърция българка удушена със зарядно за GSM | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди