изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:28 EEST
ХОРОСКОП ЗА 30 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 30 НОЕМВРИ


ОВЕН - Очаквани новини, постигане на споразумения и решаване на жилищни въпроси са сред положителните развития, които ще ви носят настроение. Денят е отличен за любов.

ТЕЛЕЦ - Отнесете се с предпочитание към занимания, чрез които бихте могли да подобрите физическата си и психическа форма. Това ще направи делата ви по-бързо реализуеми и успешни.

БЛИЗНАЦИ - С участието си в общи занимания ще разведрите мисълта си и подобрите настроението си. Днешните развития ще ви донесат хубави емоции и настроение.

РАК - Ако търсите взаимност и спокойствие бъдете открити към хората, с които животът ви е събрал. С такова поведение ще си спестите недоразумения и бъдещи притеснения.

ЛЪВ - Общуването с обичани от вас хора насърчава душевните ви пориви към нови изяви. Хранете се здравословно, не прекалявайте с нищо и ще излизате от затрудненията си.

ДЕВА - Възползвайте се от благоразположението на звездите и насочете енергията си към важните и приоритетни за вас начинания. Започнати днес, ще намерят бързо развитие.

ВЕЗНИ - Уверени в правотата си, ще отстоявате интересите си и без да се щадите, ще покажете на какво сте способни. Ако си търсите работа не пренебрегвайте обявите в бюрата по труда.

СКОРПИОН - Денят е подходящ за начало на нова дейност и други важни неща, което изисква да се съсредоточите и насочите енергията си в конкретни проявления. Запазете добрия тон.

СТРЕЛЕЦ - Случайностите не представляват интерес за вас, но ако ви изненадат, няма да ги подминете. Ще се погрижите така за делата си днес, че времето да ви стигне.

КОЗИРОГ - Съобразявайки се изискванията към вас, ще заявите и вие своите, колкото и неприемливо да изглежда това на някого. Не си позволявайте емоциите да определят отношението ви.

ВОДОЛЕЙ - Актуални във всеки един момент, такива ще бъдете и днес. С действията си ще ускорите приключване на семеен или друг важен за вас въпрос, който ви изпълва с притеснения.

РИБИ - Повече време ще отделите на занимания, с които не бихте искали да ангажирате други хора. Но и не пречете на желанието им да ви помагат и не прекъсвайте връзката си с тях.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди