изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:33 EEST
"Е.ОН" ПРЕДУПРЕЖДАВА ЗА АВАРИИ    
НовиниОт пресслужбата на "Е.ОН" съобщиха, че по повод предупрежденията от Гражданска защита за очаквано през денонощието усилване на скоростта на вятъра до 20-25 м/сек, е възможно на места вятърът да бъде бурен, придружен от валежи и гръмотевици.

В тази връзка компанията информира, че съществува повишена опасност от аварии и скъсване на проводници по въздушни електропроводи в резултат на силния вятър. От дружеството напомнят на клиентите си, при буря или друга природна стихия, да бъдат изключително внимателни, за да не се допуснат злополуки с електрически ток. Фирмата се обръща и със следните съвети - стойте максимално отдалечени от проводници, електрически стълбове, трафопостове и други съоръжения, които са част от електроразпределителната мрежа. Ако забележите скъсан проводник или счупен стълб, не се доближавайте до него и предприемете мерки да предотвратите достъпа на трети лица до зоната на опасност. Веднага се свържете с Е.ОН България на денонощния телефон 0700 16 161 или на националния спешен телефон 112. Фирмата има готовност да реагира максимално бързо на всеки постъпил сигнал за повредени съоръжения на електроразпределителната мрежа, добавят от компанията.
 


Сходни връзки

"Е.ОН" ПРЕДУПРЕЖДАВА ЗА АВАРИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди