изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:05 EEST
ИЗТИЧАТ СРОКОВЕ ЗА ОСИГУРИТЕЛНИ ВНОСКИ И ДАНЪЦИ    
НовиниОт приходната агенция напомнят, че наближава изтичането на срокове за внасяне на дължими вноски по Кодекса за социално осигуряване.

До 10 декември трябва да бъдат внесени авансово дължимите вноски за държавно обществено осигуряване и допълнително задължително пенсионно осигуряване от самоосигуряващите се лица за ноември 2010 г. Същата е датата и за внасяне от възложителя на дължимите за ноември 2010 г. осигурителни вноски за държавно обществено осигуряване и допълнително задължително пенсионно осигуряване за лицата, които работят без трудови правоотношения
До 10 декември трябва да внесат дължимите осигурителни вноски за ноември и за фонд "Пенсии" за избралите да се осигуряват.
До 10 декември трябва също да бъдат преведени и от работодатели или възложители авансово удържаният през ноември данък за доходите от трудови правоотношения и за доходи от друга стопанска дейност.
 


Сходни връзки

ИЗТИЧАТ СРОКОВЕ ЗА ОСИГУРИТЕЛНИ ВНОСКИ И ДАНЪЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди