изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:25 EET
ОТЛИЧИЯ ЗА БОТЕВЦИ    
ОбразованиеПолучено бе поредното признание за иновационните практики  в  учебно-възпитателния процес в ОУ "Христо Ботев". Историкът Димитричка Петрова и екип от преподаватели, обединени около темата  "Знания за Европа", получиха грамота за участие във второто издание на  международния конкурс по проекта "Европейски памети" с национален координатор ЕИЦ-В.Търново, съобщиха от добричкото училище.


В конкурса участват европейски граждани от всички възрасти, принадлежащи към различни култури в една от трите тематични области: "Европа в моето сърце", "Европейски култури и традиции" и "Една друга Европа е възможна". Децата от Училищния европейски клуб на ОУ "Христо Ботев" участваха с материал по темата "Европейски култури и традиции" като заключителен етап от едногодишната си работа по проект "Под похлупака на европейската тенджера", обединяващ знания  и умения с междупредметен характер. Специално отличена е и работата на седмокласника Стилиян Драганов - автор на  презентацията за участие в конкурса, подчертаха от училището.
 


Сходни връзки

ОТЛИЧИЯ ЗА БОТЕВЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди