изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:48 EEST
ЧЕРНОМОРЕЦ ОТСТРАНИ ДОБРУДЖА В ТУРНИРА ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ    
СпортОтборът на „Черноморец-Бургас" продължава уверено напред в турнира за купата на България след като постигна убедителна победа с 3:0 срещу „Добруджа" в мач, игран на стадион „Дружба" в град Добрич.

Още в първите минути „акулите" показаха, че са пределно мотивирани и във 2-та минута Мартин Тошев пропусна да отбележи след хубав извеждащ пас от Марсио Нуно. В 12-та минута Цветомир Цонков проби по левия фланг, справи се с един защитник на гостите, и с техничен прехвърлящ удар изведе Черноморец с 1 гол напред. 10 минути по-късно младият защитник на „акулите" Георги Терзиев вече беше в прегръдките на съотборниците си, след като отбеляза втория гол в мача с глава, след центриране от корнер. До края на първото полувреме гостите владееха напълно инициативата като пропуски направиха Марсио Нуно и Мартин Тошев.

В началото на второто полувреме, след 6 месеца отсъствие, в игра за Черноморец се появи бразилският защитник Габриел Атц, който замени капитана Траян Дянков.

Последваха минути, в които домакините се опитаха да се върнат в мача, но добрата работа в защита, както и решителните намеси на Паскал Борел предотвратиха няколкото опасности на отбора на Добруджа.

В 74-та минута току-що влезлият Костадин Дяков направи победата на „Черноморец-Бургас" класическа, отбелязвайки след страхотна атака, преминала през Лис Муйтис и Георги Андонов. До края на двубоя последваха няколко хубави атаки на „акулите", като с пропуски се отличиха Георги Андонов и Лис Муйтис.

3 минути преди края Цветомир Цонков напусна играта принудително и Черноморец доигра мача с 10 футболисти.

След мача, видимо доволен, Красимир Балъков не пропусна да похвали всички свои футболисти. Старши треньорът на „акулите" благодари на домакините за добрата организация и им пожела да постигнат целите, които са си поставили в първенството. 

 

 


Сходни връзки

ЧЕРНОМОРЕЦ ОТСТРАНИ ДОБРУДЖА В ТУРНИРА ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди