изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:00 EEST
АЛБЕНА ПОДАРИ ПРАЗНИК НА СПАСИТЕЛИТЕ НА БЧК    
ОбществоВодните спасители към Областния съвет на БЧК днес ще отбележат своя професионален празник, съобщи за НДТ шефът им Петър Андреев.


Това ще стане с почерпка в добричко заведение, която е осигурена от ръководството на "Албена" АД.
Изключително успешен сезон отчитат водните спасители. По средата на лятото взехме решение сезонът да се отличава от другите и да не допуснем инциденти, при които се налага реанимация, припомни Петър Андреев. Той сподели, че от 1993 година, от когато охраняват плажната ивица в Албена, има по 5-9 такива инцидента. "Не беше лесно, но стегнахме организацията и успяхме. По този начин ние вдигнахме и авторитета на курорта Албена", сподели шефът на водното спасяване. Статистиката сочи, че през изминалото лято охранителите на плажа са се намесили в 164 инцидента. А заради финансовата криза не е имало недостиг на спасители. От друга страна заплащането при нас е най-добро в страната, допълни Андреев.
ОС на БЧК предстои да проведе първия след лятото курс за водни спасители. Вече има 18 кандидати да бъдат обучени. От тази година двата курса - за спасители на басейн и на море, могат да бъдат карани по отделно, каза Петър Андреев.
НДТ
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ПОДАРИ ПРАЗНИК НА СПАСИТЕЛИТЕ НА БЧК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди