изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:59 EEST
ОТКРИХА В КЛАДЕНЕЦ В ЛЮБИМЕЦ СКЕЛЕТА НА ИЗЧЕЗНАЛА КАВАРНЕНКА    
Ред и сигурност На 01.12.2010 г. в ОД МВР Добрич е призовано лицето Б.С. на 47 години с цел установяване на факти  и обстоятелства във връзка с безследно изчезналата Пенка Братоева на 78 години и дъщеря й Дарина Братоева на 36 години от с.Раковски, общ.Каварна, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич. Двете лица са обявени за общодържавно издирване през м. януари 2009 г., като безследно изчезнали. Съгласно предварително утвърдения план, в мероприятието участваха служители от Главна дирекция "Криминална полиция" при МВР и Института по психология, както и служители от "Криминална полиция" при ОД МВР Добрич. В процеса на работата, който продължи повече от 48 часа бе установено, че Б.С. от гр.Любимец е съпричастен към изчезването на съпругата си- Дарина Братоева.


Първоначално лицето даде показание, че Дарина сама е сложила край на живота си, като е скочила в река Марица, но поради буйните води на реката, той не е могъл да я спаси. При последвалите процесуално- следствени действия Б.С даваше противоречиви данни по извършването на деянието. На по-късен етап, на 02.12.2010 г., около 18.00 часа, същия направи пълни самопризнания, затова че е умъртвил съпругата си Дарина след възникнал скандал помежду им. След умъртвяването той е изхвърлил тялото в кладенец, намиращ се в дворно място в гр.Любимец. За направените самопризнания е уведомена ОДМВР Хасково, като екипи на "Гражданска защита" са извършили проверка на посочения кладенец. Около 01.00 часа, след полунощ бяха намерени кости от човешки скелет, а по -късно на 03.12.2010 г. бе намерен целия скелет, дамска чанта и лична карта на Дарина Братоева.
По случая е образувано досъдебно производство по описа на ОД МВР Хасково срещу Б.С., като същия е конвоиран от служители на ОД МВР Добрич до ОД МВР Хасково.

Ревнивец разфасовал булката си. Подозират го, че затрил и тъщата

 


Сходни връзки

ОТКРИХА В КЛАДЕНЕЦ В ЛЮБИМЕЦ СКЕЛЕТА НА ИЗЧЕЗНАЛА КАВАРНЕНКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди