изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 18:37 EEST
Ревнивец разфасовал булката си. Подозират го, че затрил и тъщата    
Ред и сигурностОт този кладенец криминалистите извадили парчетата от тялото на жената. Мъж от Любимец убил жена си, разфасовал трупа и го изхвърлил в кладенеца на семейната им къща. На зловещата находка се натъкнали през уикенда хасковските криминалисти. Полицията потвърди за случая, но отказа подробности, тъй като по образуваното досъдебно производство работят дирекциите на МВР в Добрич и Хасково.



38-годишната Дарина Братоева изчезнала преди 2 години. От тогава съпругът й Благой Братоев обяснявал на близки и съседи, че жената е на гурбет в Испания. Близките на Дарина от Каварна обаче се усъмнили, че дълго време тя не им се е обаждала и подали сигнал в местната полиция. Криминалистите арестували в края на миналата седмица Благой. Пред детектор на лъжата той си е признал, че е убил Дарина и посочил кладенеца, в който изхвърлил парчетата от трупа й.
Полицаите разследват Благой Братоев и за друго убийство, научи АСН. Изчезването на 38-годишната Дарина съвпада с изчезването на майка й. Криминалистите смята, че мъжът е затрил и тъщата. По случая работят специалисти от Института по психология и криминалистика на МВР. Назначената съдебно-медицинска експертиза трябва да докаже дали в кладенеца няма части и от друг труп.
Според съседи на семейството от Любимец, Благой е посегнал на жена си, защото тя кръшкала с други мъже. Тази версия потвърди и братът на заподозрения в убийството – Димитър. Според него съпругата не си гледала къщата и това вбесило Благой.
Дарина се омъжила за любимчанина Благой преди 7 години години. Двамата имат общо дете – Мария на 6 години.
От полицията в Добрич заявиха, че в хода на работата по разкриване на случаите с безследно изчезналите са установили и задържали Благой, като по случая са работили психолози от института на МВР. Имахме съмнения за извършено престъпление от него на територията на Любимец и затова го транспортирахме до Хасково, казаха още от полицията в Добрич.
Убитата от Благой Дарина е в списъка на безследно изчезналите от Добрич, като тя и майка й са в него от около 2 години, казаха още от полицията в града. Сигналът е подаден от близки на двете жени. В последните месеци полицията в Добрич усилено работи по разкриване на случаите на безследно изчезнали в града. Пред журналисти директорът на добричката дирекция комисар Стефан Йончев сподели, че са проверени над 100 кладенеца в цялата област. Труп на човек бе открит през лятото в един изоставен кладенец между две генералтошевски села. През есента пък по пътя Добрич - Албена също бяха намерени човешки останки. Една от версиите на криминалистите е, че се касае за хора от списъка с безследно изчезналите, но се чака ДНК експертиза.
Обвиненият в убийството на съпругата си Дарина Благой Ставрев е затрил жена си, защото му е искала пари, за да живее с друг мъж. Това каза арестуваният пред Хасковския окръжен съд. Магистрат Стратимир Димитров го остави зад решетките, защото две години мъжът е скрил за престъплението. Благой си е признал пред детектор на лъжата, че е убил жена си, от която има 6-годишно момиченце.
Пред съда обвиняемият коментира, че е убил Дарина, защото му е искала пари, за да живее с друг мъж. „Съжалявам за стореното. Бях афектиран. Не съм искал да я убивам“, каза пред журналистите в съдебна зала Благой. Той отрече да е посегнал и на майката на жена си, за което го разследва полицията. Тъщата изчезна заедно с дъщеря си преди две години. standartnews.co

Изчезнала жена "изскочи" от семейния кладенец, накълцал я собственият й съпруг коментари

 


Сходни връзки

Ревнивец разфасовал булката си. Подозират го, че затрил и тъщата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди