изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:41 EEST
ЗАДЪРЖАХА МЪЖ, УБИЛ ДОБРУДЖАНКА    
Ред и сигурностКриминалисти от Добрич го пратили на колегите в Хасково

Добрички полицаи в хода на работата си по разкриване на случаите с безследно изчезнали хора от Добрич и областта са арестували мъж от Хасковско, научи НДТ. Съвместно с психолози от института на МВР те заподозрели, че хасковлията може би е извършител на престъпление в района на южната област и го транспортирали до там. В това време пък колегите им от Хасково намерили труп на жена в кладенеца в двора на семейната им къща в Любимец. От полицията в Добрич заявиха, че досъдебното производство е образувано в Хасково, но сигналът за изчезналата Дарина Братоева, която е около 30-годишна, е подаден от роднините им в Каварненско.
Малко по-късно през деня кореспонденти от Хасково на централните медии съобщиха, че полицаите се натъкнали на разфасования труп на съпругата на задържания Благой Братоев - Дарина, през уикенда. 38-годишната Дарина Братоева изчезнала преди 2 години. От тогава съпругът й Благой Братоев обяснявал на близки и съседи, че жената е на гурбет в Испания. Полицията подозира, че Благой е извършител и на друго престъпление, тъй като малко след Дарина изчезнала и майка й.
 


Сходни връзки

ЗАДЪРЖАХА МЪЖ, УБИЛ ДОБРУДЖАНКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди