изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:09 EET
Петя Славова в дъното на интригата „Верту”    
Коментари

Петя Славова, определяна за най-богатата жена в България, стои в дъното на интригата “Верту”. Именно в нейния хотел “Феста София”  журналистите от bTV и “168 часа” успяха да хванат в капана си Лъчо Мозъка и още 15 депутати от всички партии. Изключение направиха само представители от “Синята коалиция”, които не се появиха на нагласеното раздаване на скъпи телефони.



Алчността и от двете страни – тази на банкерката и тази на депутатите, е пределно ясна, но в случая само едната бе взета “под прицел”.
Реално погледната “не всеки хотел би се съгласил да осигури капана за подобен експеримент на ръба на закона”, пишат от 19min.bg.

Но за бизнес дамата това изглежда не е никакъв проблем, дори напротив. По този начин, освен че взе солидна сума за наем на зала, Петя Славова успя да си направи и безплатна реклама на 4-звездния хотел “Феста София”, или както се казва: “С един куршум два заека”.

Добре ги омаскариха пред цяла България, но така е като се “хванаха на въдицата” на един хитлерист – Клаус Барби, под чието име се бяха дегизирали журналистите.

Лакомията им няма край и въпреки че нямат право да получават подаръци на стойност над 200 лв., те отидоха до въпросния хотел на Славова, за да си вземат на аванта новото “Верту”.

Определено този телефон е доста скъп и с всевъзможни екстри като на Инспектор Гаджет, но въпреки цената му, от около 6000 лева, все пак можеха да пропуснат поканата.

Къде им останаха обещанията и клетвата към народа?

Точно това е най-лошото, че когато е трябвало да участват в гласуването на важен закон, те са погазили всички правила заради алчността си.

Затова и след случилото се от Razkritia.com писахме, че “ако бяха в Германия, щяха да гледат парламента само по Канал 1 до края на дните си”.


Но за съжаление у нас действат други правила и Бойко Борисов успя да каже само: “Срамувам се от тях”, визирайки хората си от ГЕРБ в лицето на: Лъчезар Иванов, Емил Гущеров, Евгени Стоев, Ивайло Тошев, Геновева Алексиева, Светослав Тончев,  Александър Стойков, Диан Червенкондев.

Тези последните, както и другите депутати с тях, ще има дълго време да си спомнят за авантата, която им излезе “солено”.

Няма да забравят и хотел “Феста София”, където в дъното на интригата “Венту”, стоеше и милионерката Славова. Трудно е да се каже дали участието й е само косвено, защото според анонимни лица, от персонала на хотела, на същото място всеки месец идвали и други политици. Всичките били от разпадналата се “Тройна коалиция”, от които някои продължават да бъдат депутати, но без да знаят журналистите, че те си получават подаръците в брой, пак в същия хотел на Петя Славова. http://www.razkritia.com

 

 


Сходни връзки

Петя Славова в дъното на интригата „Верту” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди