изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:34 EET
ПРАВО НА ОТГОВОР ПГ "КОМЕРС": В НАШИТЕ АВТОБУСИ ИМА РАЗПИСАНИЯ    
НовиниВ отговор на публикация на НДТ "Добричлии негодуват от градския транспорт" в редакцията на вестника дойде представител на ПГ "Комерс", който поиска право на отговор.

От фирмата, която изпълнява линия 304, за която имаше подадена жалба в редакцията, заявяват категорично: "Във всеки един от автобусите има разписание за линията, по която се движи, което е видно за всеки един от пътниците, ползващи нашите услуги. Във фирмата има назначени трима контрольори, които изрично следят за спазването на разписанието, като за всяко установено отклонение виновният водач се санкционира съгласно "Правилника за вътрешен ред" на фирмата.
Наши служители ежемесечно поставят разписания на спирките, оборудвани със сенници, но само няколко дни след това те са скъсани".
От ПГ "Комерс" допълват, че не са получавали в офиса на фирмата жалби, но приканват гражданите, ако има нередности по линиите, които са обслужвани от дружеството, то своевременно клиентите да подават сигнали на телефоните на фирмата, за да бъдат взети мерки за подобряване на обслужването.
 


Сходни връзки

ПРАВО НА ОТГОВОР ПГ "КОМЕРС": В НАШИТЕ АВТОБУСИ ИМА РАЗПИСАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди