изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:17 EEST
КИТАЙСКИ ХОРОСКОП ЗА 2011 ГОДИНА - ГОДИНА НА ЗАЕКА    
Хороскоп КИТАЙСКИ ХОРОСКОП ЗА 2011 ГОДИНА - ГОДИНА НА ЗАЕКА

Представителите на този знак са чаровни, изискани и умни. Могат да бъдат доста приказливи и са склонни да бъдат разсеяни. Също така са пестеливи и умеят да боравят с пари много добре. Семейството и близките им приятели са изключително важни за тях. Плъха е доста пленителен и през целия си несъмнено дълъг живот винаги ще бъде популярен и ще има много приятели. 

 През 2011 година:  Ще бъдете доволни да видите края на Годината на Тигъра, поради много причини. Имало е много промени и те са се случвали много бързо- нещо, което не е много удобно за представителите на този знак.  През Годината на Заека ще е точно обратното- ще върви с бавно и стабилно темпо, трябва да се опитате да бъдете търпеливи и ще останете доволни от установения  прогрес през 2011 година. Работата отново ще бъде на преден план, но този път натрупания опит и знанията ви ще бъдат от полза, като ще ви помагат да напредвате доста добре в кариерата си. Април, Октомври и Ноевмри са благоприятни за това. В сферата на любовта е възможно да има причина за празнуване през 2011 година- под формата на годеж, сватба или раждане. Януари, Юли, Август и Декември ще бъдат особено специални месеци. Важен аспект от 2011 година за вас ще бъде времето за лично израстване, хобита и развиване на умения, които ще ви носят щастие. За представителите, които обичат да пишат, през тази година ще се засилят творческите им способности и независимо дали го правят за удоволствие или за печалба, писането ще бъде на преден план по възможно най-позитивния начин. Здраве- понякога  сте се  чувствали съсипани през 2010 година, но през 2011 ще бъдете много по-жизнени. Ще се чувствате по-силни и също така ще се грижите по-добре за себе си с подходяща диета и упражнения.

Интересни факти за Плъха:

Зодиакален камък: гранат
Цвете: нарцис
Най-добри часове: 11 pm -1 am
Сезон: зима
Цветове: бяло, черно, лилаво

Волът е упорит и земен. Той е любящ и отстъпчив, може да покаже страстен темперамент. Представителите на този знак са сръчни, подредени, скромни и старателни. Музиката може да им е голямата любов. На първо място в приоритетите на Вола са семейния живот и любящ партнъор. Също така е верен приятел.

     През 2011 година: Израстнали сте доста през 2010 година. Бурните ви моменти и неочаквани предизвикателства означават, че е трябвало да промените мисленето си. Някои от представителите на този знак може да са чувствали, че нещата не са били особено благоприятни за тях и е важно да гледат напред към бъдещето през 2011 година и да оставят решително 2010 година зад тях. Годината на Заека ще бъде обнадеждаваща за вас. За тези, които искат да променят работата си или поне посоката на кариерата си, Февруари, Март и Септември ще им донесат добри предложения и прогрес. В любовта, за необвързаните се очертава да се окажат на правилното място, в точното време и да срещнат някой много специален човек. За тези, които са обвързани, връзката ви ще се заздрави и ще вървите напред. Юни, Юли и Октомври са чудесен период за любов и романтика. Приятелството ще е важно за вас през 2011 година. Независимо дали ще търсите нови приятели или се сближите повече с тези, които вече имате е важно да бъдете социално активни. Март, Август и Декември ще бъдете особено заети социално. Уверете се, че диетата ви е здравословна и, че имате достатъчно време за спорт и да прекарвате повече време на открито. Почивката и спокойствието са особено важни за здравето ви през Годината на Заека.

Интересни факти за Вола:
 
Зодиакален камък: аквамарин
Цвете: карамфил
Най-добри часове: 1-3 am
Сезон: зима
Цветове: зелено, жълто, черно
 
Тигъра е магнетичен, страстен и претенциозен. Ако Тигъра прави нещо- то се забелязва! Нерешителността и упоритостта могат да помрачат блясъка в личността на Тигъра. От една страна е щедър, от друга- малко стиснат, понякога е трудно да се разбере кое се отнася за него. Той също така е способен да се приспособява лесно, честен и наистина забавен, верен приятел за цял живот. 

    През 2011 година: Повечето представители на този знак ще се чувстват доста удовлетворени и заредени с енергия в края на тяхната година-2010. Годината на Заека ще е също толкова добра за тях. На преден план ще бъде любовта, много от вас ще решат да сключат брак или да направят важна крачка напред във връзката си. Необвързаните представители на знака ще имат много възможности да срещнат партнъор, особено през Юни и Септември. Ако напоследък са били изправени пред изпитание или премеждие, 2011 година ще се окаже доста по-благоприятна за тях. В сферата на финансите, вероятно ще има увеличаване на приходите ви, дължащо се на увеличение на заплатата или неочаквано наследство. С внимателно планиране и разпределяне на бюджета, можете да се насладите на тези постъпления без да затруднявате финансовото си положение. Тази година ще се интересувате от хобита и занимания на открито и те ще ви осигурят спокойствие и социална обстановка, и двете ще ви се отразят добре. През пролетта, Август и Септември на преден план ще бъдат пътувания и ваканции с приятели. Ако сте си мечтали да посетите някоя конкретна дестинация, 2011 година е най-подходящият период да го направите. Очертава се и покупка на жилище или смяна на дома. Това ще бъде по-скоро вълнуващо за вас, отколкото твърде стресиращо развитие и вие трябва да процъфтите в новата обстановка.
 
Интересни факти за Тигъра:
 
Зодиакален камък: сапфир
Цвете: теменуга
Най-добри часове:  3-5 am
Сезон: зима
Цветове: зелено, жълто, синъо
 
Любящ, топъл и нежен- това са качества типични за представителите на този знак. Загадъчен и гостоприемен, Заекът обича да е център на внимание от време на време. Понякога е твърде предпазлив и може да бъде малко скучен. Също така той е късметлия. 

    
През 2011 година: Събитията през тази година, ще ви се сторят доста разбъркани, ще осъзнаете, че постиженията ви през 2011 година ще бъдат чудесни. Това ще бъде една добра и благоприятна за вас година, особено в професионалната сфера и кариерата. Способността ви да влияете на другите ще доведе до някакво повишение в работата. Също така, ако размисляте относно напълно различна кариера, това ще е най-благоприятния период за това. Промяната не само ще ви стимулира, но и ще се чувствате по-щастливи, което не ви се е случвало от доста време. От Март до Май, Октомври и Ноември ще са важни месеци за развитието на кариерата ви. Приходите Ви през вашата година ще бъдат слаби, но с вашия късмет ще се увеличат доста. Възможно е увеличение на заплатата, да получите подарък или да спечелите допълнително пари от хоби или от предприемчива идея. Август, Септември и Декември ще бъдат социално оживени месеци. Ако сте необвързани може да срещнете половинката си тази година и връзката ви може да се развива доста бързо. Обвързаните представители на този знак ще разберат, че връзката им става по-сериозна и важна. Стреса и тревогите около решения, които трябва да вземете ще отнемат много от енергията ви през 2011 година и е важно да си почивате пълноценно. Обърнете се към близки или приятели за подкрепа и съвет когато трябва да се изправяте пред предизвикателства.
 
Интересни факти за Заека:

Зодиакален камък: перла
Цвете: нарцис
Най-добри часове:  5-7 am
Сезон: пролет
Цветове: сиво и бяло
 
 
Самоуверен, енергичен и талантлив са качествата, които притежава Дракона. От друга страна, е склонен да бъде снизходителен и нетактичен, без да осъзнава това. Според Китайския зодиак, този знак е роден с късмет. Радват се на добро здраве и са склонни да постигат успех във всичко, с което се захванат.

      През 2011 година: Тази година ще бъде по-уравновесена и сигурна от 2010 година за всички представители на този знак. За вас Годината на Тигъра е била вълнуваща и интересна, но сега е време да намалите малко ентусиазма си. Много от вас са имали промени в работата и равномерното и стабилно темпо на 2011 година ще ви помогне да свикнете с тях и дори е възможно да се борите за повишение. Юли, Септември и Ноември ще ви дадат шанс да преосмислите какво правите и в каква посока искате да тръгнете. Трябва да обмислите сериозно възможността за преквалифициране или да започнете вечерни курсове. Основите, които ще поставите сега ще изведат на преден план  перспективите за вас през 2012 година- вашата година. В сферата на любовта, ще имате много възможности да срещнете нови, различни хора през цялата 2011 година, особено през Април, Юни, Септември и Декември. Като цяло тази година ще бъде позитивна и щастлива за Дракона. Ще подобрите финансовото си положение, нюхът ви за изгодни сделки ще бъде изключително силен. През годината на Заека, пътуванията също ще бъдат на преден план и времето прекарано с близки и приятели ще бъде особено ценно. Почивките през Април и Май или Септември ще бъдат незабравими. Препоръчително е да се занимавате и наслаждавате на хоби или талант, това ще ви донесе голямо удоволствие и почивка през 2011 година и може да доведе до други интересни възможности.
 
Интересни факти за Дракона:

Зодиакален камък: аметист
Цвете: декоративен грах
Най-добри часове:  7-9 am
Сезон: пролет
Цветове: черно и златисто
 
 
Представителите на този знак са умни и изключително интуитивни- двете най-характерни за тях качества. Мъжете са забавни и романтични приятели, със склонност към флиртуване. Когато е предизвикван или критикуван може трудно и болезнено да приеме това. Змията има голям късмет с парите и е любител на хазарта. Представителите на този знак възприемат бързо и обичат да четат, обичат музиката и понякога свръхестествената страна на живота. 

      През 2011 година: Обичате да си правите планове и да ги следвате стриктно, през 2010 година това беше невъзможно. Годината на Заека ще бъде доста по-интересна за вас, ще се върнете отново към намеренията си, въпреки че ще бъдете заети и доста активни. Важно е през 2011 година да се съсредоточите върху нещо, което харесвате да правите, нещо, което ви позволява да изразите креативността и талантите ви и нещо, в което сте по-добри от другите. През Февруари, Март и Октомври ще ви се предоставят възможности в кариерата да постигнете това. Трябва да положите усилия и съобщите за намеренията си или възможността ще ви се изплъзне. С финансите, нещата изглеждат доста по-добре за Змията и с планиране и спестяване, това ще бъде отлична година. Ремонт в къщи и подновявания са на преден план през 2011 година, прекарвайте повече време със семейството си и приятелите. Любовта и приятелството ще се развиват много добре през тази година и ще получите повече удовлетворение от събирания, особено ако са свързани с работата ви. Едно предупреждение за всички представители на този знак- има възможност за грешка в преценката или вредна клюка- това може да доведе до неловка ситуация. Действайте внимателно! За да запазите здравето си, се погрижете да имате балансиран начин на живот или може да ви липсва достатъчно енергия.
 
Интересни факти за Змията:

Зодиакален камък: опал
Цвете: часовниче
Най-добри часове:  9-11 am
Сезон: пролет
Цветове: зелено и кафяво
 
 
Забавен, привлекателен и чаровен, тези три качества описват най-добре представителите на този зодиакален знак. Обичат партитата, събиранията и да са винаги център на внимание. Могат да бъдат също така егоисти, импулсивни и нетърпеливи. Те са внимателни и покровителствени приятели и партнъори и винаги е вълнуващо да сте в тяхната компания

   През 2011 година: Вниманието е било насочено към вас през по-голямата част от 2010 година с вашата приятна компания и приятелство, които са били постоянно търсени. През 2011 година, обаче, на преден план ще бъде кариерата ви с неочакван развой на събитията и възможности за повишение. Трябва да следите събитията внимателно и когато се появи благоприятна възможност да действате бързо и да бъдете внимателни. Април, Май, Октомври и Ноември ще бъдат добри месеци за напредък в кариерата или да си намерите нова работа. Ще трябва да внимавате за здравето си през Годината на Заека, това е най-подходящият период да започнете отново да спортувате и да се храните по-здравословно. Социално, ще бъдете доста заети, както винаги, от Май до Септември и Декември ще бъдат месеци изпълнени със забавни и приятни моменти с приятели. На обвързаните от вас ще им върви повече от необвързаните през 2011 година. Ако се появи нова любов на хоризонта е препоръчително да оставите връзката да се развива бавно, без да бързате. Март, Септември и Октомври са най-благоприятните месеци да срещнете някои специален човек. По природа сте авантюристи и може да осъществите пътуване до далечни места през Годината на Заека. В сферата на финансите, ще имате шанс да увеличите доходите си през тази година и трябва да направите усилие да разпределяте парите си внимателно и разумно.
 
Интересни факти за Коня:

Зодиакален камък: златен топаз
Цвете: роза
Най-добри часове:  11am-1pm
Сезон: лято
Цветове: бяло, жълто и оранж
 
 
Личността на представителите на този знак може да се опише като елегантна, оптимистична, любезна и спокойна. Също така могат да бъдат капризни, раздразнителни, склонни са да се признават за победени още в началото на решаването на проблем. Могат да бъдат пленителни без да разкриват истинските си чувства. Те са много талантливи и имат богато въображение, може да се занимават с някаква креативна професия без проблем. 

     През 2011 година: Годината на Заека ще започне много добре за тези от вас, които си търсят работа или очакват промяна в кариерата. Ще се появят интересни възможности, чрез Интернет или ако разпитвате за такива. Март, Април и Септември са добри месеци за напредък в работата и позитивни промени. Последните 2 години са били предизвикателство за вас, 2011 година ще бъде много по-оптимистична, успешна и щастлива. През тази година ще имате много възножности да си намерите нови приятели и да посещавате социални прояви- точно от това се нуждаете. Подкрепата и приятелството на другите ще бъде много важно за вас през Годината на Заека и ще ви дадат повече увереност. За необвързаните, 2011 година ще бъде вълнуваща и интересна в сферата на любовта, а тези от вас, които вече имат половинка ще обмислят преминаване на по-сериозен етап от връзката им. През Февруари, Август и Септември  е вероятно да имате възможности за неочаквани, романтични срещи, цялата година ще бъде изпълнена с щастливи социални занимания.
През тази година трябва да внимавате със здравето си и да се грижите за него, уверете се, че си почивате достатъчно. Годината ще бъде оживена, по най-добрият възможен начин, но това също така може да отнеме много от енергията и жизнеността ви. Във финансовата сфера, нещата изглеждат доста по- добре от предишните години и много от вас ще се забавляват като купуват малко по малко предмети за дома си или осъществят кратко пътуване.
 
Интересни факти за Козата:

Зодиакален камък: смарагд
Цвете: ралица
Най-добри часове:  1-3 pm
Сезон: лято
Цветове: зелен и син
 
 
Представителите на този знак са забавни, жизнени и закачливи. Лесно се отегчават, трудно им е да се установят някъде. Могат също така да бъдат горделиви и надменни. Те са амбициозни и много добри в инвестирането на пари. С остроумието си и чудесно чувство за хумор, те са страхотни гости за парти. Животът им никога няма да бъде скучен и предвидим. 

      През 2011 година: През тази година ще можете да осъществите плановете си и да постигнете целите си и ще вървите напред, както сте очаквали. За тези от вас, които имат работа свързана с творчество като писане или изкуство, това ще бъде особено вдъхновяваща година и тяхната работа ще бъде високо оценена. Годината на Заека ще ви предложи някои отлични възможности за повишение и ако бъдете активни и внимателни ще извлечете полза от това. За тези от вас, които си търсят работа е добре да обърнат внимание на детайлите, когато кандидатстват за дадена позиция. Февруари, Септември и Ноември ще бъдат бележити месеци за кариерата ви. Семейството и приятелите ви ще осигурят много щастливи и незабравими моменти през 2011 година и ще има няколко специални празненства. От Март до Май и Декември ще бъдат доста активни социално месеци за повечето от вас. За тези от вас, които са необвързани ще има доста възможности да срещнете някой специален човек чрез разходки с приятели или на работното място. Обиколките на художествени изложби, музеи или други културни срещи ще се окажат възхитителни за вас. Годината на Заека ще бъде успешна и благоприятна за вас да продължите да усъвършенствате идеите си, които сте обмисляли от известно време. Препоръчително е да промените фитнес програмата си и менюто си и да се уверите, че си почивате достатъчно. 2011 е годината, през която трябва да продължите да се движите напред и да оставите разочарованията и съжаленията на заден план. Това може да е една от най-приятната и задоволяваща година за вас.
 
Интересни факти за Маймуната:

Зодиакален камък: оливин
Цвете: гладиола
Най-добри часове:  3-5 pm
Сезон: лято
Цветове: зелен, бял и лилав
 
 
Петелът е винаги популярен, екстравагантен и креативен. Могат да бъдат болезнено откровени и много обичат да бъдат обсипвани с внимание. Те са добри и лоялни приятели и също така дават щедро съвети, независимо дали някой е поискал или не. Семейството е всичко за Петела и той е един от най-лоялните знаци от Китайския зодиак. 

     През 2011 година: Годината на Заека ще бъде доста по-спокойна за Петела от 2010 година. Трябва да се опитате да контролирате малко емоциите и ентусиазма си през тази година и да проявите търпение и здрав разум. В професионалната сфера ще е добре за вас да работите заедно с колегите си и да покажете уменията си. Това ще важи най-вече за Март, Април, Ноември и Декември, когато ще има неочаквано развитие на нещата. Всичко, което правите сега в работата си ще има резултат и добро възнаграждение през 2012 година, Годината на Дракона. Трябва да помислите също така върху възможностите за учене или някаква квалификация. Това ще бъде изключително благоприятно за вас и ще се облагодетелствате от него доста добре по-късно през годината. В романтичната и социалната страна на живота, 2011 ще бъде много спокойна и тиха година, което ще се хареса на повечето от вас. Март, Юли и Август ще бъдат месеци, изпълнени със социални ангажименти. Препоръчително е да внимавате с думите си да не бъдат твърде остри, когато общувате с приятели. В противен случай рискувате да причините кавга или дори да сложите край на близко приятелство. В сферата на финансите, през тази година може да имате малко повече разходи свързани с дома, вероятно ремонт или обзавеждане. Трябва да действате разумно и когато пазарувате да търсите най-изгодните предложения; Годината на Заека може да бъде скъпа за всички зодиакални знаци. Като цяло 2011 година вероятно ще бъде приятна и обнадеждаваща за Петела.
 
Интересни факти за Петела:

Зодиакален камък: цитрин
Цвете: астра
Най-добри часове:  5-7 pm
Сезон: есен
Цветове: зелен и оранж
 
 
Представителите на този знак са работливи, перфекционисти и обичат дребните детайли. Също така са малко необщителни, песимисти и крайно упорити. Те са едни от най-честните и заслужаващи доверие знаци от Китайския зодиак и винаги ще подкрепят благородна кауза. Много добри слушатели са и съветите им обикновено са много интуитивни. 

     През 2011 година:  Годината на Заека е изпълнена с възможности за всички представители на този зодиакален знак. На преден план ще бъде личния ви живот. Ако сте обвързани, връзката ви ще се заздрави и ще преминете на следващото ниво. Необвързаните от вас ще имат късмета да намерят някой много специален човек. Всички социални събития ще ви дадат възможност да срещнете някой през Април, Юни, Август и Декември. В работата е възможно неочаквано повишение или по-добра длъжност. Важно е да обсъдите тревогите си или някакви идеи със семейството или приятели. Бъдете по-самоуверени и уважавайте себе си и ще спечелите уважението на колегите си в работата. Най-благоприятните месеци в професионалната сфера ще бъдат Март, Септември и Ноември. Възползвайте се, когато се появи подходящ момент. Може да очаквате подобрение на финансовата ситуация. Това ще ви позволи да се насладите на хобито си и може би да осъществите пътуване. През годината на Заека, трябва да се пазите от загуби, забавена или невярна документация. Уверете се, че всичко е така, както трябва да бъде с всички документи, тази година. Отново ще проявите интерес към здравето си, спорта и заниманията на открито, което ще се отрази много добре на жизнеността ви и желанието за живот. Ако можете оставете на заден план последните две, изпълнени с предизвикателства години, 2011 ще бъде доста благоприятна и щастлива за вас година.

Интересни факти за Кучето:

 
Зодиакален камък: диамант
Цвете: невен
Най-добри часове: 7-9 pm
Сезон: есен
Цветове: сребристо и червено
 
 
Представителите на този знак са невинни, симпатични и любезни. Също така могат да бъдат потиснати и твърде чувствителни. Обичат компанията на другите, обожават купоните, клюките и разговорите. Те са изключително интелигентни, но предпочитат да крият тази черта на характера си. Глигана не се интересува толкова много от пари, но е един от зодиакалните знаци с най-много късмет. 

      През 2011 година: Обичате да се забавлявате и да общувате със семейството и приятелите и през 2011 година няма да останете разочаровани в тази насока. Напоследък не сте били по купони и партита, но през Годината на Заека социалните ви контакти значително ще се повишат, особено през Април, Май, Юли и Октомври, това ще са най-приятните месеци за вас. Тези от вас, които са необвързани могат да срещнат романтичен партнъор чрез приятел или на семейно събиране. Забавлявате се усилено, работите усилено и през тази година ще бъдете възнаградени за положения труд. Тези от вас, които искат да си сменят работата или искат да се изкачат на по-висок пост в йерархията- ще имат няколко възможности за това през 2011 година. Трябва, обаче да действате бързо, уверете се, че сте направили правилните проучвания, и че източниците ви са сигурни.  През Март, Април и Септември ще усетите напредък в работата, но трябва да бъдете в готовност по всяко време през тази година. Ще се чувствате добре през Годината на Заека, ще ви се случат всякакви прекрасни неща и то наведнъж. Трябва да се научите да си определяте темпото, с което да се движите, през този период трябва да е бавно и спокойно. В противен случай, може да се претоварите и изтощите. Като цяло 2011 година ще бъде прогресивна и благоприятна за всички от вас.
 
Интересни факти за Глигана:

Зодиакален камък: рубин
Цвете: хризантема
Най-добри часове: 9-11 pm
Сезон: есен
Цветове: бял, червен и лилав
 
 
*************

Плъх

1924, 1972, 1936, 1948, 1960,1972, 1984, 1996, 2008 

Бик

1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Тигър

1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Заек (Котка)

1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Дракон

1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Змия

1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Кон

1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Коза (Овца)

1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Маймуна

1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

Петел

1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Куче

1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Свиня

1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

КАКВО НИ ВЕЩАЯТ ЗВЕЗДИТЕ ЗА 2011 ГОДИНА?

Астрологична прогноза: България и света през 2011 година

НОВА ГОДИНА - НОВА ЛЮБОВ


 
 


Сходни връзки

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП ЗА 2011 ГОДИНА - ГОДИНА НА ЗАЕКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди