изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:42 EEST
462 ЛЕВА ДАРЕНИ ЗА АЛЕКС НА КОНЦЕРТА НА СЪСТАВ "ДОБРИЧ"    
Общество442 лева и 10 евро бяха дарени в касичка за лечението на 4-годишната Александра Маркова в Израел на традиционния Коледен концерт на състава за стари градски шлагери "Добрич" миналата вечер.


Дошлите да се насладят на изпълненията на любимите си певци показаха и своята съпричастност и така също подкрепиха кампанията "Да протегнем на Алекс ръка!". На сцената на общински младежки център състав "Добрич" с ръководител Валентин Славов зарадва за 18-и година почитателите си с незабравими градски шлагери като "Анастасия", "Пролет", "Вино и жени", "Свири, циганино клети", "Дете на моите години"... Певците се представиха с обновен репертоар, много аплодисменти предизвикаха соловите изпълнения. По традиция състав "Добрич" даде възможност за изява и на малки таланти. За първи път на сцена излязоха дечицата от вокална група "Звънчета" с ръководител Стефка Димитрова към читалище "Йордан Йовков", Иванина Стоянова от СОУ "Св. Климент Охридски" с вокален педагог Милена Пеева се представи с песента "Хоро", а малчуганите от сдружение "Ръка за таланта" изпълниха коледни песни. В края на концерта Мария Паскалева от състав "Добрич" благодари на добрите хора, които са в залата и които даряват за Алекс. И каза: "Пожелавам на Александра да достигне нашата възраст и да пее стари градски песни. И тогава да си спомня за едни баби, които са й подали ръка".
До момента за лечението на Алекс са събрани 8 647.80 лева.


 


Сходни връзки

462 ЛЕВА ДАРЕНИ ЗА АЛЕКС НА КОНЦЕРТА НА СЪСТАВ "ДОБРИЧ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди