изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:43 EEST
Осмина са задържани в Пловдив за изготвяне и разпространяване на неистински парични знаци и документи за самоличност    
НовиниРазкрита е организирана престъпна група, занимавала се с изготвяне и разпространяване на неистински парични знаци и документи за самоличност. Групата е неутрализирана при съвместна операция на служители от отдел „БОП”-Пловдив, ОДМВР-Пловдив и отдел „БОП”-Варна. В ареста за 24 часа са задържани осмина.


Операцията бе проведена вчера на територията на Пловдив и Варна. Антимафиоти и полицаи предприели претърсване на общо 13 адреса - 7 в Пловдив, 5 в пловдивското с. Бенковски и един -  във Варна. От претърсените жилища – собствени и обитавани от задържаните, са иззети 7 компютърни конфигурации, скенер, принтер, мобилни телефони, сим-карти. Открити са и множество заготовки,  празни бланки за дипломи и  копия на дипломи, диплома за средно образование  и документи за самоличност.
В ареста са задържани В.П./ 56 г./ от Бенковски,  пловдивчаните А.Ч./ 46 г./, Т.Д./ 34 г./,Н.Д./33 г./, В.Б./ 46 г./, Ч.Я./ 44 г./ , етиопският гражданин  със статут на постоянно пребиваващ у нас Б.М./ 50 г./ и турският гражданин О.С. / 26 г./.
В.П., В.Б., ТД. И Ч.Я. са известни на полицията за различни криминални деяния, вкл. и фалшифициране.
Работата по случая продължават антимафиотите от Пловдив и Варна със съдействието на Окръжна прокуратура-Пловдив.

 


Сходни връзки

Осмина са задържани в Пловдив за изготвяне и разпространяване на неистински парични знаци и документи за самоличност | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди