изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:10 EEST
Банев обвини властите в произвол    
Икономика Има престъпно сдружение на различни видове власти, които действат по заповед на щуката, която в случая е или министърът на регионалното развитие Росен Плевнелиев, или премиерът Бойко Борисов. Това заяви собственикът на ваканционно селище "Русалка"  Николай Банев по повод събарянето на неговото яхтено пристанище, което започна преди два дни.



"Това е така нареченият тоталитарен стил. В момента сме стигнали до етап, в който администрацията не мисли, само изпълнява”, каза известният бизнесмен пред bTV тази сутрин.

От РДНСК заявиха, че вълноломът е незаконен, но според него съоръжението е изцяло държавна собственост, а той и съпругата му Евгения Банева само го поддържат, тъй като е до техни имоти.

“Това съоръжение е изградено през 1997 година от държавата. Буната е 30-тина метра. Аз твърдя, че няма съдебно решение и заповед за събаряне на вълнолома. Имало е преди време такава заповед, но след това съдът решава, че нашите дейности по поддръжката му са напълно законни и тя е отменена”, допълни Банев.

Той е категоричен, че административният произвол е заплаха за държавата, а в случая полицията и властта извършват незаконен акт. Бизнесменът подчерта, че съдбата на пристанището го интригува от една страна заради гражданската му позиция и от друга, като представител на бизнеса, който в последно време е "репресиран от действията на всички администрации”.

“Не може законите да важат за всички останали извън администрацията. Съоръжението единствено сме го поддържали. То се руши ежедневно от вълните”, обобщи Николай Банев.
 


Сходни връзки

Банев обвини властите в произвол | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Банев обвини властите в произвол
Автор: Anonymous да 2010-12-09 @ 15:04 EET

Едно нещо му харесвам на Бойко,че ги слага на място тия самозабравили се "бизнесмени"!Да кажи тоя брадат п.......т как ми прибра книжката от приватизациония фонд,а сега ме кара да си плащам 6 лв. да отида до морето..........то било негово?

Банев обвини властите в произвол
Автор: Anonymous да 2010-12-09 @ 18:33 EET
Тъка трябва да бъде! Браво на Бойко.
Банев обвини властите в произвол
Автор: Anonymous да 2010-12-09 @ 19:58 EET
Банев,що не си кажеш от къде са парите ти и как евгенчето продаваше банички преди да се намърда в кревата ти. много бързо станахте голямата работа.БРАВО! Крайно време беше някой да ви смачка фасона


Банев обвини властите в произвол
Автор: Anonymous да 2010-12-09 @ 22:25 EET
Ало,властите,засрамете се! Байчото правел поддръжка-що го репресирате?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди