изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:08 EEST
КОЛЕДАТА ВЪЗМОЖНА С ТЕХНОПОЛИС    
ИкономикаВеригата предлага изгодни намаления, предложения за безлихвен кредит и бонуси

От днес стартират коледните промоции в една от най-големите вериги у нас за продажба на техника - магазини Технополис. От фирмата съобщиха, че акцент за тази Коледа е 3D - техниката, която привлича най-голям интерес сред любителите на високите технологии. Супер хитови предложения на Технополис за Коледа са комплекти PlayStation 3D с 40 и 46-инчови 3D LED телевизори на Sony, вече с 5 години гаранция. Тези, които изберат 50-инчов телевизор Panasonic, с EISA награда за 3D плазмен телевизор на годината, на цена от 3999 лв., ще получите подарък 3D Blu-ray плеър и оригинален 3D Blu-ray диск на филма "Аватар". На промоционални цени са и 3D LED телевизор и домашно кино на Samsung с европейска награда за най-добра 3D комбинация. Наред със станалите вече на достъпни цени 3D телевизори, в Технополис на специални цени се предлагат 3D фотоапарат на FUJI, 3D лаптоп на Acer и 3D видеокамера на Panasonic. Европейският LCD телевизор на годината LG за Коледа е на цена от 1699 лв. и в комплект с Blu-ray плеър, а студо- и водоустойчивият фотоапарат на Olympus се предлага за 399 лв. с подарък бинокъл. Сред топ офертите в Mtel - магазините на Технополис са лаптопи DELL, Toshiba и Sony Vaio, плюс Data пакети. На уникални коледни цени са и модерните персонални таблети iPad 64 GB 3G, DELL Streak Mini 5 и Samsung Galaxy Tab. Само за 299 лв. можете да си изберете за Коледа в Технополис и електронна книга с марката Prestigio. За дома Технополис предлага още изгодни оферти - пералня Candy с подарък ютия Philips за 539 лв., пералня AEG в комплект с тостер Electrolux, а фурните за вграждане са с подарък тиган.
Към много от промоционалните продукти клиентите получават и Технополис карта за подарък. Това е идеален подарък за близките, когато нямаме идея какво да им поднесем като подарък за някой празник. Картата може да се купи на касата на всички магазини на веригата на цена, равна на номинала й, като може да се избира между карти за 20, 50, 100 и 200 лв. Специално за коледните празници Технополис предлага на своите клиенти безлихвен кредит на около 30 артикула от различните продуктови категории - телевизори, фотоапарати, видеокамери, IT и едра бяла техника. Клиентът заплаща стойността на стоката на 6 равни вноски, без оскъпяване, без такси и с 0 % ГПР.
 


Сходни връзки

КОЛЕДАТА ВЪЗМОЖНА С ТЕХНОПОЛИС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди