изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:02 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 ДЕКЕМВРИ


ОВЕН - Ще успеете в делата, ако сте честни, принципни и разчитате най-вече на себе си. В интимния ви живот ще има развитие на връзка, която ви създаде доста притеснения.

ТЕЛЕЦ - Стартирането на нова задача или проект ще ви се отразят натоварващо, но ще подобрите бюджета си. Хора около вас ще останат доволни, ако изразите вниманието си.

БЛИЗНАЦИ - Ще отбележите развитие на въпрос или професионален проект, в който сте вложили немалко средства и труд. Възможно е изкачването ви на по-горна позиция или преминаване на работа.

РАК - Отнесете се по-спокойно към финансовите несгоди, които изпитвате, защото денят носи добри развития и в това отношение. Денят е подходящ за начало на промени.

ЛЪВ - За много от вас денят се свързва с решаване на въпроси от битов характер. Потиснете раздразнението си, ако ви измъчва такова и бъдете по-тактични, освен практични и находчиви.

ДЕВА - Доверявайте се на усещането си за нещата, като не пренебрегвате и даденостите. Ориентирайте плановете и решенията си към по-далечна перспектива и няма да сгрешите.

ВЕЗНИ - Денят е зареден с позитивна енергия и ще се отрази така на работата ви. Отнесете се благоразположено към човек, който има нужда от подкрепата ви и не търсете оправдание.

СКОРПИОН - Анализирайки събитията и поведението на хората, с които се срещате, ще намерите много от отговорите на интересуващи ви въпроси. Промените засягат и вас.

СТРЕЛЕЦ - Денят е подходящ за начало на добри дела. Новостите ще ви създават интерес и макар и неподготвени за част от тях, ще търсите решения и възможности за бързото им усвояване.

КОЗИРОГ - Време е да приключите изостанали задачи и нерешени въпроси, които не могат да продължават така. Аргументирано ще защитите идеята си за промяна на работното място.

ВОДОЛЕЙ - Отнесете се добронамерено към работата и хората, с които общувате, за да направите деня си усмихнат и ползотворен. Правилното решение в деликатна ситуация.

РИБИ - Изпълнени сте с добри очаквания както по отношение на работата и бизнеса, така и в творческите ви намерения. Всички те изискват да подобрите организацията си.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди