изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:16 EEST
КАЛИАКРА ЩЕ УЧАСТВА В МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР В АЛБЕНА    
СпортПредсезонната подготовка на Калиакра ще бъде изцяло в България. Отпаднал е вариантът българското Каляри да се готви в чужбина през зимата, информираха от каварненския клуб. Отборът ще вземе участие в традиционния международен турнир в Албена през февруари.


За втора поредна година Каварна ще предостави двата си стадиона, за да се играят част от мачовете там. Целта на спортно-техническото ръководство е отборът да срещне по време на подготовката си само класни съперници, за да е максимално подготвен за тежките мачове през пролетта в "А" група. Междувременно стана известно, че ще бъдат вложени средства за модернизиране на спортната база на клуба. Инвестициите ще са предимно за футболния терен на централния стадион, като под тревата ще бъде изградена висококачествена поливна система. Що се отнася до селекцията за втория полусезон, научихме, че ще се търсят преди всичко халф и нападател. Целта е да се подсили отборът с качествени попълнения, за да може Калиакра да запази мястото си в първия ни ешелон.

 


Сходни връзки

КАЛИАКРА ЩЕ УЧАСТВА В МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди