изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:13 EEST
“САМУРАЙ” ИСКА ДОМАКИНСТВО ПРЕЗ 2011 ГОДИНА    
СпортГеорги Михайлов и Георги Брайков са сред номинираните за най-добри каратисти в България


В София утре ще се проведе общо събрание на федерацията по карате, на което ще се определи календарът за 2011 година. Треньорът на “Самурай” сенсей Димитър Христов заяви, че клубът ще кандидатства през октомври отново да бъде домакин на републиканско първенство за юноши и девойки старша възраст и младежи.

Той добави, че състезателите Георги Михайлов - републикански шампион при мъжете в дисциплината ката, носител на Купа България, шести на европейското в Атина и седми на световното в Белград, и Георги Брайков - републикански и балкански шампион в дисциплината “кумите”, са сред номинираните за най-добри каратисти в България, Награждаването на десетте най-добри каратеки ще бъде днес в зала “Люмиер” на НДК.
В 18:30 часа Българската национална федерация карате ще даде начало на ХХІV издание на турнира "Супершампион". Състезателите ще изиграят квалификации, като бъдат разпределени в три групи по схемата всеки срещу всеки. Шестима мъже ще стигнат до финала и отново всеки ще се изправи срещу останалите.
Крайният победител, събрал най-висока оценка, ще бъде притежател на шампионската купа. Тази година няма да има каратист от Добрич, който да участва в надпреварата. Първоначално в турнира щял да се включи 23-годишният Янко Соколов, но в крайна сметка, от родната ни централа посочили, че участниците трябвало да бъдат до 21 години.

 


Сходни връзки

“САМУРАЙ” ИСКА ДОМАКИНСТВО ПРЕЗ 2011 ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди