изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:34 EET
Възрастно семейство се хвърли с колата си в Дунав    
НовиниВъзрастно семейство от Тутракан се удави в Дунав, след като автомобилът им падна в реката. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР - Силистра, цитирани от "Фокус". По думите на кмета на града Георги Георгиев възрастните хора са се самоубили. Инцидентът стана вчера около 14.20 часа в района на пристанището в Тутракан. Около 17 часа екипи на "Гражданска защита", полицията и местни рибари успели да извадят автомобила. В него са били открити телата на 80-годишния Н.С. от Тутракан и 78-годишната му съпруга У.С., съобщи МВР.


"Колата се е засилила напречно на дигата и от там е паднала в реката. Според очевидците и всички следи това показват, че това е целево действие с цел самоубийство, осъзнато действие от страна на водача", разказа кметът.
Пристанището на Тутракан е в рамките на града. Автомобилът се е движел по асфалтов път, който е направен така, че косо се стига до дига, обясни кметът Георгиев. В момента разстоянието от горния край на стената до нивото на реката е 4 метра.

Преди инцидента очевидци са разговаряли с възрастното семейство - Невзат Юсеин и съпругата му, съобщи в. "Монитор". Жената била прекарала инсулт и била в тежко състояние. Преди да предприемат фаталното действие, двамата спрели пред гараж на техен съгражданин. С думите си подсказали, че са замислили нещо лошо, но хората не им повярвали.

По информация на местния сайт kvorum_silistra.info възрастното семейство, което имало малко хотелче, е оставило предсмъртно писмо. http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Възрастно семейство се хвърли с колата си в Дунав | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди