изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:00 EET
БАЛЧИКЛИИ ЩЕ СЕ ВЕСЕЛЯТ С „КАНАРИТЕ”    
Новини„Коледните и Новогодишни празници в Балчик, които стартираха със запалване на елхата в центъра на града, продължават с изложба на Общински детски комплекс, подредена във фоайето на общинската администрация като насловът е „Здравей, Коледа!”.

Тя ще се открие на 15 декември от 15 часа. На 17 декември в залата на народно читалище „Паисий Хилендарски” ще се състои концерт на Общинския хор на пенсионерите и колективи от народното читалище „Просвета” в с. Оброчище. На 20 декември в храм „Св. Константин и Елена” ще се състои концерт на състав за популярни песни и хор „Добруджанки”. На 21 декември от 18 часа ще започне концерт на творческите колективи при народно читалище „Просвета” в с. Соколово. Концерт на ансамбъл „Балик” и танцов състав „Веселие” ще се състои по същото време в НЧ „Васил Левски”. Интересна проява предлага и „Дворецът”, където на 22 декември в Каменна зала ще се състои концерт „На чаша вино с коледни песни” на смесен хор „Черноморски звуци” и детски хор при хорова школа „Добри Христов” във Варна. „Да се хванем на хорото с оркестър „Каналите” е насловът на концерта, предвиден за втория ден на Коледа. Той ще се състои от 17 часа на площад „21 септември”. За поредна година балчиклии ще се съберат, за да посрещнат новата 2011 година на площада пред магазин „Аквилон”. Насловът на  празничния концерт е „Заедно в Новогодишната нощ”.
 


Сходни връзки

БАЛЧИКЛИИ ЩЕ СЕ ВЕСЕЛЯТ С „КАНАРИТЕ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди