изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:54 EEST
Откриха кило канабис в дома на адмиралски син    
Ред и сигурностКилограм марихуана откриха у сина на бившия областен управител на Варна и дългогодишен шеф на Военноморските сили адмирал Христо Контров, съобщиха от полицията. Ченгетата от Второ РПУ атакували таванско помещение в бл. 46 на ул. “Селиолу” навръх Студентския празник. По това време вътре бил 34-годишният Борис Контров с двама негови авери. По-рано съседи от блока се оплакали в полицията, че на тавана се вихри шумен купон и се чува стрелба. Униформените позвънили на вратата, но Борис не отключвал.

Наложило се ченгетата да потърсят баща му, за да го убеди да отвори и вратата да не бъде разбивана. Полицаите се опасявали, че Борис и приятелите му може да са въоръжени и да стрелят по тях. За щастие се оказало, че тримата са само пияни, а по-рано гърмели с газов пистолет за веселба. В жилището обаче били намерени 10 плика с общо 998,46 г марихуана. В паркиран навън автомобил били открити и всевъзможни атрибути на наркопласьори.

Борис е второ дете на адмирал Контров. Преди години другият му син се самоубил във Военноморската база във Варна, след като разбрал, че е тежко болен.

“Борис е имал празник, напил се и гръмнал с газов пистолет. Чудо голямо”, защити младия мъж вчера съсед от кооперацията на ул. “Селиолу”. Според него Контров-син не живеел в обискирания таван, а понякога го използвал да прави купони. Досега обаче не е вдигал шум и никой от блока нямал представа, че се занимава с наркотици.

Борис е задържан за 72 часа с прокурорско разпореждане за държане на дрога, съобщиха варненските окръжни магистрати. Амирал Контров не бе открит за коментар. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Откриха кило канабис в дома на адмиралски син | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди