изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:50 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани шест  криминални  престъпления.



 

   1.На 10.12.2010 г. в РУП-Балчик  се тъжи  82 годишна жителка на с.Соколово, общ.Балчик, за това, че на 06.12.2010 г. по домашният й телефон и се е обадил женски глас, който й съобщил, че синът и е блъснал с лек автомобил дете в гр.Варна. След това  по телефона е продължил да говори мъж представяйки се за служител на полицията. Мъжът е поискал от жената сумата от 10 000 лв., за да „оправи нещата”. Същата е заявила, че няма въпросната сума, но разполага със сумата от 8000 лв. Мъжът е обяснил, че ще прати синът си да вземе парите. На адреса в с.Соколово, мъж на видима възраст около 30 г., е взел  сумата от 8000 лв. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП – Балчик.

2.На 10.12.2010 г. около 21,00 ч. при провеждане на оперативно-издирвателни мероприятия по разкриване на престъпления свързани с наркотични вещества на територията на РУП-Албена, до ресторант в с.Кранево е извършена полицейска проверка на лицето Я.Д. на 35 г. от гр.Варна. В личният му лек автомобил е открито пакетче с прахообразно вещество реагиращо при полевия тест на хероин с приблизително тегло 1 грам. Образувано е досъдебно производство по описа на РУП-Албена.

През денонощието на територията на областта са станали 2 ПТП с  материални щети.

1.На 10.12.2010 г. около 16,30 ч. служители от  РУП-Генерал Тошево в с.Равнец са извършили проверка на водачът на лек автомобил „Рено Еспейс”. Проверка е установила, че водача е управлявал автомобила в нетрезво състояние. Техническо средство е отчело 1,61 промила в издишания от водача въздух.  По случая  е  започнато бързо производство.

 

Възникнали са 3 пожара с материални щети.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди