изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:06 EEST
Сладоустната Анелия е Мис Бургас България 2010 – виж и подгласничките!    
Мис & Мистър 17-годишната професионална певица и танцьорка Анелия Дулева изпревари четиринадесет съпернички и с пълно мнозинство от журито грабна короната на “Мис Бургас България 2010”. Конкурсът, част от веригата “Мис България” се проведе в най-елитния бургаски клуб Kibo Live. Организатор на шеметната вечер бе носителката на титлата Miss Sexy Summer Ваня Кирова.

Освен, че е много красива, Анелия е и с перфектни мерки – 90-62-92 при височина 176 см. Втора стана Нели Вакъфова на 19 години, а журито избра за трета поморийката Деница Пеева.

Третата Деница:


Самата Жени Калканджиева строго е селектирала участничките в конкурса, без да допуска момичета под 172 см, с татуировки и с пластични интервенции. Анелия от сега започва подготовка за престижната надпревара на “Мис България” през пролетта. Тя дори тръгва на курсове по актьорско майсторство, за да има перфектно поведение на голямата сцена. Част от журито в дискотека Kibo дори коментира, че има пълен шанс да е следващата носителка на голямата и тежка корона.

Водеща на страстната вечер бе участничката в Мис Плеймейт 2009 Симона Христакова.

Претендентките за титлата  Мис Бургас България 2010 се представиха в 3 тура – с дрехи на бутик, с бельо и с вечерни рокли, които бяха специално подготвени за конкурса от дизайнерката Елена Дойчева. Допълнитело настроение на гостите създаваха денс формация “Dance code”  и великолепната Гергана Трифонова.

http://www.slusham.com

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ОТ ХАЙЛАЙФ


 


Сходни връзки

Сладоустната Анелия е Мис Бургас България 2010 – виж и подгласничките! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди