изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:11 EEST
ХОРОСКОП ЗА 12 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 12 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - Многобройните ангажименти ще ви натоварят повече, отколкото предполагате, но пък така ще бъдете още по-полезни на работното си място. Временно ще преодолеете противоречията с любимия и заедно ще решите важен въпрос.

ТЕЛЕЦ - Днес бъдете по-решителни и амбициозни, за да реализирате идеите си. Пазете се от недоразумения с колеги и познати. Не споделяйте проектите си с непознати.

БЛИЗНАЦИ - Интересно известие за професионална изява ще ви накара да се откажете от някои свои намерения. Не вземайте прибързани решения, вслушвайте се в препоръките на своите близки.

РАК - Въздържайте се от безпричинно избухване, тъй като ще нарушите установената хармония с интимния партньор. Избягвайте пътуванията, тъй като са възможни инциденти. Ще преодолеете финансови затруднения

ЛЪВ - Избягвайте отрицателните емоции, контролирайте сами чувствата си. Особено внимавайте при вземане на решения и подписване на документи. Финансови затруднения няма да ви позволят да направите някои по-значителни покупки.

ДЕВА - Днес ви се очертава пътуване, което няма да ви удовлетвори. Ако можете го отложете. Ще разрешите личен проблем и ще се почувстват щастливи. Ще ви зарадва неочаквана финансова печалба.

ВЕЗНИ - Днес ви предстоят успешни делови контакти и срещи. Високопоставени приятели ще ви подкрепят в реализирането на плановете ви. Бъдете спокойни и уверени в силите и възможностите си.

СКОРПИОН - Възможни са служебни неприятности, но със съдействието на колегите ще успеете да се справите. Променете методите си на работа и мислене, за да докажете уменията, които имате.

СТРЕЛЕЦ - Здравословно неразположение от преумора може да ви накара да потърсите алтернативни способи за разтоварване. Съдбата ще ви помага, стига да се съобразявате с нейните изисквания.

КОЗИРОГ - Не упреквайте интимния партньор за всяка допусната от него грешка. Суетата няма да ви помага, а ще ви отдалечава от поставените цели. Не натоварвайте сърцето и кръста, пазете се от травми.

ВОДОЛЕЙ - За разрешаването на някои нестандартни задачи потърсете съдействието на колеги, които са убедени, че можете да се справите. Не се намесвайте в спорове, очакванията ви няма да бъдат оправдани.

РИБИ - Завършвате работата, която сте си определили и резултатите ще ви изпълнят с увереност. Усамотението, което понякога предпочитате, не е най-доброто решение. Затова търсете подкрепа от близки и приятели.

Коя зодия как ще се освини по Коледа?

2015: Китайски хороскоп за годината на синята дървена коза (овца)

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди