изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:55 EET
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 12.12.2010    
ВреметоПрез нощта над централните и източните райони ще се изясни, но от запад ще започне ново увеличение на облачността, предимно висока и средна. В източните райони ще продължи да духа слаб до умерен северозападен вятър. Минимални температури между минус 8° и минус 3°, по Черноморието до 0°, в София около минус 7°. Утре облачността от запад ще се увеличава, като до вечерта ще обхване и източните райони. На места, главно в западната половина от страната, ще прехвърчи сняг. В Дунавската равнина ще духа слаб западен вятър. Максимални температури между 0° и 5°, в София около 3°.

Атмосферното налягане ще се понижава и ще стане по-ниско от средното за месеца.

Над планините ще има предимно значителна облачност. На места ще прехвърчи сняг. Ще духа умерен, по високите части и силен, северозападен вятър. Максимална температура на 1200 м около 0°, на 2000 м около минус 7°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб западен вятър. Максимални температури между 1° и 6°. Температурата на морската вода е от 9° по северното до 12° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Дежурен синоптик: Мартин Иванов

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 12.12.2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди