изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 22:00 EEST
ДЕЦА ЩЕ ИЗРАБОТВАТ СУРВАКНИЦИ И СУВЕНИРИ ЗА АЛЕКС    
ОбществоАпел към децата на Добрич да изработят сурвакници и коледни и новогодишни сувенири, с продажбата от които да се набират средства за лечението на Александра Маркова, отправят организаторите на кампанията "Да протегнем на Алекс ръка!".


Инициативата стартира от понеделник - 13 декември, и ще продължи до 23 декември. Родителите от сдружение "Ръка за таланта", които са се ангажирали да помогнат на болното дете, очакват на апела им да откликнат възпитаници на добричките училища, а също и деца от учебни заведения от цялата област. Изработените от сръчните им ръце коледно-новогодишни произведения ще бъдат продавани след 20 декември на специално организиран базар. Името на всяко дете-дарител, класът и учебното заведение ще бъдат вписани в профила на кампанията "Да протегнем на Алекс ръка!" във Фейсбук. "Смятаме, че инициативата ще спомогне за възпитаване у учениците на съпричастност, доброта и благотворителност, качества, които техните учители посяват в сърцата им в ежедневно - споделят организаторите - От друга страна, по време на празниците добричлии, закупувайки си изработени от децата произведения, ще се докоснат до техния талант". За училището, което участва в кампанията с най-много изработени от децата коледни и новогодишни предмети,  сдружение "Ръка за таланта" ще изнесе безплатен концерт. Изработените сурвакници и сувенири ще бъдат приемани в офиса на в. "Нова добруджанска трибуна" - ул. "Кирил и Методий" 30. Тел. за контакти - 0899 115945 - Мариела Бончева.


 


Сходни връзки

ДЕЦА ЩЕ ИЗРАБОТВАТ СУРВАКНИЦИ И СУВЕНИРИ ЗА АЛЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди