изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 22:05 EEST
С НОВИ ТЕХНОЛОГИИ "ДОБРУДЖА КАБЕЛ" ПОДОБРЯВА КАЧЕСТВОТО    
ИкономикаНовогодишен подарък поднесе на своите клиенти единствената телевизия, която запази програмата си от Добрич и региона - "Добруджа кабел".

Фирмата, доказала се като лидер на телекомуникационния пазар в областния град, инвестира в нови технологии и услуги, което й даде възможност да постигане перфектно качество на предлаганите 82 телевизионни програми и интернет. В началото на декември бе монтирана нова телевизионна централа, която значително подобри аналоговия сигнал на излъчваните тв програми. Паралелно с това "Добруджа кабел" закупи и започна работа по внедряването на нова технология HCNA-до 200 Mb интернет скорост. Управителят на фирмата Камен Станчев обясни, че това е стандартизирана мрежа на базата на оптичен подземен кабел, който достига до всяка една сграда и пренася телевизия и интернет до всеки дом. След шестмесечно тестване, вече са включени първите абонати, добавят от компанията. В момента се работи в района на най-големия квартал - ЖК "Балик", допълва Станчев. След това системата ще функционира в кварталите "Строител", "Христо Ботев", "Дружби", "Дунав", за да достигне постепенно до всеки един адрес в града. Допълнително предимство е, че ще се използва вече изградената ни кабелно-разпределителна мрежа на територията на целия град, казват управителят на добричката телевизия, с което ще се избегне неудобството от инсталирането на нови кабели. Друг плюс за клиентите на фирмата е, че получават по-високо качество на услугите, без да се повишава цената на таксите. От фирмата добавят, че те дори ще са по-евтини, ако се ползва пакет - кабелна телевизия и интернет. Още една изненада има "Добруджа кабел" - услугите й могат да излязат и напълно безплатно на клиенти чрез ползване на отстъпки в търговски обекти от списанието "Пести пари". "Вече близо 10 години "Добруджа кабел" предлага най-много телевизионни програми - 82 на брой. Това е с 22-25 програми повече от други кабелни оператори на територията на града" - казва в заключение Станчев. 
 


Сходни връзки

С НОВИ ТЕХНОЛОГИИ "ДОБРУДЖА КАБЕЛ" ПОДОБРЯВА КАЧЕСТВОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди