изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:38 EEST
Росица Иванова: Силиконът не е за мен. Гърди в повече, не те правят красив    
Интервюта Росица учи в Националната художествена академия, специалност "Мода". Обича да рисува и в момента се подготвя за изпит по история на изкуството и история на костюмите и като че ли това й е най-интересно. Всъщност всичко свързано с модата я увлича, а специалността є дава възможност в бъдеще да се развива в много посоки.


- Роси, издай как поддържаш лицето си и каква козметика използваш?

­- Имам нормална кожа и използвам козметика на La Prairiе ­ дневен, нощен крем и лосион за почистване. Нищо специално. Не ходя на козметичка и не правя никакви специални процедури. Обичам да съм на чист въздух и използвам всяка възможност да съм на открито и да правя дълги разходки. Това е най-добрата грижа за кожата. Не ходя на солариум. Предпочитам бледия, аристократичен тен.

­-А какви специални терапии за тяло правиш?

­- Обичам етеричните масла и ароматни сапуни ­ папая, липа, чаено дърво, амбра. Правя пилинг с глина, но любими са ми шоколадовите терапии за тяло. Релаксиращ масаж с цитрусов аромат. Два пъти в седмицата, след тренировки ходя на сауна.

­- Тренираш ли редовно?

­- Във фитнеса съм 2-3 пъти седмично, а програмата си правя сама. Тичам на пътечката около 1 час и 30 минути ходя бързо. Правя кардиотренировки. И вкъщи имам гири и правя упражнения за ръце и гръб. От време на време ходя на йога.

­- Диети пазиш ли?

­- Не обичам диетите. Хранителният ми режим включва правилните храни. Самата ми нагласа, че някои храни не са полезни, ме кара да не ги ям. Нямам нужда от тях и организмът ми не ги иска. Ям черен шоколад, сушени плодове и сурови ядки. Алкохолът не ми понася. Мога да изпия чаша вино или шампанско, но не и концентрат.

­ -Какво ти е отношението към силиконовите корекции?

­- Всички мои приятелки имат силикон, аз обаче не чувствам необходимост. Всеки сам прави преценка за себе си. Не смятам, че имам нужда от подобна корекция. Рано ми е. А и не е редно да се слага силикон, преди жената да има деца. Пък и е операция. А всяка операция, ако е проява на женски суета и не се налага заради здравето, за мен е излишна. Това, че имаш гърди в повече, не те прави обезателно красив, нито по-щастлив. По-добре е да разчитаме на естествената си красота и да опитаме да я съхрани във времето.
.
Източник: в. "Монитор"

http://vip-bg.info

Еротика и венециански лукс! Вижте Мис България в корсет

Роси Иванова е първата, с която се целува Камелия

Роси Иванова се разголи за "Playboy " . Роси най-после гола

Моделки се сдъвкаха за пари

Росица Иванова: Целувах се с Камелия в Оргазъм

Мис България Роси Иванова ще се снима в киното

Какво се случва с носителките на титлата ”Мис България”

 


Сходни връзки

Росица Иванова: Силиконът не е за мен. Гърди в повече, не те правят красив | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди