изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:03 EEST
Самоуби се пенсионер, уличен в кражба на ток    
НовиниПенсионер се застреля в главата и издъхна в къщата си във вилната зона Изгрев в Разград. Тялото на Тодор Петров (71 г.) бил открито от зет му около 11 ч в събота. Според съседи на мъжа през последните няколко дни той бил силно притеснен и почти не излизал от къщи. Говори се, че го било срам, защото преди време служители от Е.ОН, които дошли да отчетат тока, установили, че мъжът се е включил тайно в мрежата. Тодор живеел сам, най-вероятно парите не му достигали и затова се е закачил за жиците, коментираха комшиите. “Вероятно не е понесъл срама, а и се е притеснил от тежките глоби, които са го заплашвали”, смятат съседите.

Съпругът на дъщеря му Николинка - Слави Славов, обаче бе категоричен, че тъстът му е набеден и всички твърдения, че е крал ток, не са верни.

“Тази история с тока се разигра преди повече от година. Съмнявам се, че се е самоубил заради това чак сега”, каза пред “Труд” Славов. Той добави, че никой в семейството няма представа защо Тодор е решил да сложи край на живота си. Възрастният мъж не е оставил и предсмъртно писмо.

По време на огледа в дома на Тодор, полицаите са открили близо до трупа му самоделно огнестрелно оръжие, с което е нанесена смъртоносната рана в дясното слепоочие. Тепърва ще се установява откъде пенсионерът се снабдил с пушкалото. Тялото му е откарано за аутопсия в разградската болница. По случая се води досъдебно производство за самоубийство. http://www.trud.bg/

 


Сходни връзки

Самоуби се пенсионер, уличен в кражба на ток | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди