изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:51 EEST
РАЗВИВАТ ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПОТЕНЦИАЛ В ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО    
НовиниВзето е окончателното решение от Съвместния управленски комитет за Програма "Трансгранично сътрудничество Румъния - България 2007 - 2013" относно проекта "Отговорно използване на природните ресурси и насърчаване на устойчивото развитие на алтернативни форми на туризъм", съобщиха от община Генерал Тошево.


Общата финансова помощ, отпусната за изпълнение на проекта, възлиза на над един милион евро. Общата цел на проекта е развитие на туристическия потенциал в община Генерал Тошево и създаване на пазар, ориентиран към туристически продукти. Специфични цели са: реализиране на практически инициативи, свързани със защита, опазване и популяризиране на природното и културно наследство, създаване на предпоставки за съвместно социално-икономическо развитие на община Генерал Тошево и Мурфатлар, създаване на алтернативи за наемане на работа в двете общини. Ще бъдат създадени и обзаведени туристически информационни центрове в Мурфатлар и с. Красен. Предстои също рехабилитиране на макадамов път до село Красен. Ще бъдат създадени туристически маршрути.
 


Сходни връзки

РАЗВИВАТ ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПОТЕНЦИАЛ В ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди