изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:46 EET
ХОРОСКОП ЗА 14 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 14 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - С предимство в заниманията ви ще е семейството и дома. Има какво да направите, за да разнообразите деня на близките си. Започнатото приключва успешно.

ТЕЛЕЦ - Каквито и да са настроенията около вас, ще продължите с работните си ангажименти, често без да се съобразявате с мнението на другите. Това е проява на силен дух.

БЛИЗНАЦИ - Развитията днес ще дадат отговор на много ваши въпроси, очаквания и надежди. С нотка оптимизъм и добро настроение ще пристъпите към задачите си.

РАК - Бъдете открити в намеренията си, в противен случай не очаквайте другите да се съобразяват с тях. Още повече, че събитията днес ще довеждат до разкриване на тайни.

ЛЪВ - Очаквани новини, постигане на споразумения и решаване на жилищни въпроси са сред положителните развития, които ще ви носят настроение. Денят е отличен за любов.

ДЕВА - Отнесете се с предпочитание към занимания, чрез които бихте могли да подобрите физическата си и психическа форма. Това ще направи делата ви по-бързо реализуеми и успешни.

ВЕЗНИ - С участието си в общи занимания ще разведрите мисълта си и подобрите настроението си. Днешните развития ще ви донесат хубави емоции и настроение.

СКОРПИОН - Ако търсите взаимност и спокойствие бъдете открити към хората, с които животът ви е събрал. С такова поведение ще си спестите недоразумения и бъдещи притеснения.

СТРЕЛЕЦ - Общуването с обичани от вас хора насърчава душевните ви пориви към нови изяви. Хранете се здравословно, не прекалявайте с нищо и ще излизате от затрудненията си.

КОЗИРОГ - Възползвайте се от благоразположението на звездите и насочете енергията си към важните и приоритетни за вас начинания. Започнати днес, ще намерят бързо развитие.

ВОДОЛЕЙ - Уверени в правотата си, ще отстоявате интересите си и без да се щадите, ще покажете на какво сте способни. Ако си търсите работа не пренебрегвайте обявите в бюрата по труда.

РИБИ - Денят е подходящ за начало на нова дейност и други важни неща, което изисква да се съсредоточите и насочите енергията си в конкретни проявления. Запазете добрия тон.

 

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

2014 г. - Годината на зеления дървен дървен кон според китайския зодиак

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди