изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:11 EEST
Депутатите ни ще могат да кандидатстват за рекордите на Гинес    
ПарламентДепутатите решиха да заседават по Изборния кодекс до 24 часа по предложение на заместник-председателя на ГЕРБ Тодор Георгиев. Това провокира съответни реакции в парламента.

След предложението на Георгиев, депутатът Михаил Миков направи обратното предложение. "Смятам едно такова предложение за неразумно и противоречащо на здравния разум. Освен доказване на своего рода инат", обясни той. Според него няма никаква нормална необходимост освен политически инат, предаде Фокус.

Янаки Стоилов, на свой ред, заяви, че все пак са хора и трябва да имат нормална пауза от поне 12 часа. Той допълни, че не вижда защо след като разполагат с възможност да работят до Коледа, и настоя да се прегласува предложението. Следващото предложение на народните представители ще бъде да слеем днешното заседание със следващото, допълни Стоилов.

Мая Манолова заяви, че след като така или иначе ще заседаваме няколко дни без прекъсване, да се кандидатства за рекордите на Гинес. "Така или иначе творим безумия, нека поне те да бъдат оценени по достойнство от световната общественост", заяви Мая Манолова, която поиска прегласуване.

Рамадан Аталай пък предложи да се работи до приключване на дневния ред. Заместник-председателят Анастасов попита – това сериозно ли го предлага. Другото предложение на Аталай бе дебатите да се излъчват по БНТ и БНР. http://politics.actualno.com

 


Сходни връзки

Депутатите ни ще могат да кандидатстват за рекордите на Гинес | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди