изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:04 EEST
ДИМИТЪР ПЕТРОВ СТАРТИРА С ПОБЕДА В “АКАДЕМИК”    
СпортДимитър Петров стартира с победа в 37 издание на традиционния тенис турнир "Академик", организиран от БНТ и БФТ.

В първия кръг на квалификациите състезателят на Изида елиминира Калоян Кирилов от Лозенец 2000 с 6-3 6-4. Утре добричлията ще спори с Пламен Авуски от Локо 98.

Късно днес е срещата на Владислав Матеев, който игра с Пламен Митев от Лозенец 2000, а каварненецът Стефан Трифонов влиза директно с основната схема, след като получи WC.   
Тази година основен спонсор на състезанието е официалният вносител на "Шарп" климатици и климатични системи за България "Актон Електроникс", който осигурява целия награден фонд в размер на 5000 лева. В сряда започват двубоите от основната схема, в която влизат 24 състезатели.
Победителят в "Академик" ще получи 1600 лева от наградния фонд, финалистът - 1000 лева, полуфиналистите ще вземат по 400 лева, четвъртфиналистите - по 200 лева, а осминафиналистите - по 100 лева. Финансовите награди са осигурени от фирма "Актон Електроникс", от която заявиха, че се надяват в бъдеще да продължат партньорските си взаимоотношения с тенис федерацията.

 


Сходни връзки

ДИМИТЪР ПЕТРОВ СТАРТИРА С ПОБЕДА В “АКАДЕМИК” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди