изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:38 EEST
17-годишна ходи с мъж на 57, баща й го кастрира    
По света Бесен баща кастрира 57-годишен мъж, с когото 17-годишната му дъщеря имала връзка, разказва „Дейли телеграф". 47-годишният германец с руски произход Хелмут Зайферт направо побеснял, когато научил, че непълнолетната му дъщеря има интимна връзка с мъж, 40 години по-възрастен от нея и 10 години по-голям от самия него. Обезумелият татко първо се обадил в полицията, за да подаде сигнал срещу гаджето на момичето - Филип Геншер, но от управлението му отговорили, че са безсилни да се намесят.

По данни на полицията мъжът взел двама колеги от фабриката, в която работел, и отишъл в дома на жертвата.

57-годишният Геншер бил принуден да събуе панталоните си, след което бил кастриран с нож за хляб в пълно съзнание. Зайферт взел отрязаните тестиси със себе си.

Кастрираният човек едва не умрял от сериозната кръвозагуба. Успял да се обади в полицията навреме и животът му бил спасен, но ще го изживее като евнух.

Зайферт се е признал за виновен и догодина ще се изправи пред съда по дело за опит за убийство. Запазил е в тайна имената на съучастниците си.

„Получих анонимно телефонно обаждане, че дъщеря ми се среща с 40 години по-възрастен мъж. Вие казахте, че не можете да го спрете, затова аз го спрях сам. Беше мой дълг като баща", заявил таткото пред полицията. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

17-годишна ходи с мъж на 57, баща й го кастрира | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди