изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:00 EEST
ДОБРИЧКИ МЮЗИК АЙДЪЛИ ЩЕ ПЕЯТ БЛАГОТВОРИТЕЛНО ЗА АЛЕКС    
ОбществоТалантливи изпълнители от Добрич, участвали в "Мюзик Айдъл" и прославили града ни, ще участват във втория благотворителен концерт в рамките на кампанията "Да протегнем на Алекс ръка!". За 4-годишната Александра Маркова ще пеят Кремена Димитрова, Дамян Попов, Гергана Коева, Валентина Димитрова и Мария Попова, и петимата възпитаници на СОУ "Св. Климент Охридски". Айдълите с готовност откликнаха на поканата да участват в благотворителния концерт, за което организаторите ще им изказват сърдечна благодарност. С тях на сцената ще излязат и изпълнители от добрички певчески школи.



 В момента Кремена Димитрова е студентка в Нов български университет в класа на Етиен Леви. Дамян Попов работи над новия си сингъл с работно заглавие "Никой друг", който се очаква да е готов до края на декември. Наскоро записа "Камбанен звън" на Емил Струнджев. Гергана Коева също е студентка в Нов български университет - в класа на Етиен Леви и Нели Маринкова. На две места едновременно учи Валентина Димитрова. Тя е студентка в Музикална академия в класа на Стефка Оникян, усвоява и тънкостите на правото в Нов български университет. Мария Попова пък пее в група "Блек Даймънд".
Коледният благотворителен концерт "Да протегнем на Алекс ръка!" ще е на 27 декември от 18.30  часа в зала "Добрич" /Органовата зала/. Билети ще се продават на касите на ВиК в ЦКБ, срещу фронт-офиса на НАП и на Кооперативния пазар /до сградата на БЧК/, както и в редакцията на в. "Нова добруджанска трибуна" - ул. "Кирил и Методий" 30. Заповядайте да се насладите на прекрасните изпълнения на мюзик айдълите и да помогнете за лечението на Алекс!

Банковата сметка на Алекс е:
IBAN сметка: BG29UNCR70001502098286, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич.

 


Сходни връзки

ДОБРИЧКИ МЮЗИК АЙДЪЛИ ЩЕ ПЕЯТ БЛАГОТВОРИТЕЛНО ЗА АЛЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди