изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:46 EEST
Нечувано! Калина Илиева направи опит за самоубийство    
Коментари  От Razkritia.com се натъкнахме на умопомрачителен и нечуван материал, в който се твърди, че Калина Илиева направила опит за самоубийство, след като вълната от скандали връхлетя върху името й. Смята се, че олелията, която се вдигна около бившата шефка на Държавен фонд “Земеделие” я е подтикнало да посегне на живота си. Дали това е истина обаче, от Razkritia.com не смеем да твърдим, като само ще изложим информацията.

В действителност младото и неопитно момиче, която имаше желанието да гради скоростна кариера, едва ли има толкова стабилна психика, за да издържат нервите й на постоянните обвинения, в които я въвличат.
И въпреки, че ни е известно за мисията й като агентка на ДАНС във фонда, от службите по всяка вероятност не са успели да я подготвят достатъчно, за да може да преглътне позора.

Скандалите с името й разтресоха държавата не само на национално, но и на международно ниво и именно това я е подтикнало до истинската паника и до последвалите фатални действия.

“Калина Илиева е посегнала на живота си, плъзна сред политически среди в столицата преди броени часове!”, пишат от в.”Папарак”, за крайните постъпки на бившата шефка на Държавен фонд “Земеделие”.

Наистина нечувано!

Защо ще направи подобно нещо?
Вярно е, че за последния месец бяха разобличени повече от 5 знакови измами, зад които стои името й, но да посегне на живота си, вече е сигнал за изключително отчаяние.

Освен това Калина Илиева трябваше да помисли и за малкото си бебе, заради което също се вдигна голям скандал.

Ако се беше случило най-лошото, кой щеше да отгледа мъничето й и как щеше то да отрасне без майка?

Първо за това трябваше да помисли преди да действа неблагоразумно!

Все пак е извадила късмет, че дори и при опита си за самоубийство е показала некомпетентност, по отношение на фармацевтиката, тъй като медикаментите, с които се е нагълтала, не били достатъчни, за да й отнемат живота.

В крайна сметка агентката на ДАНС Калина Илиева е щяла да се самоубие за нищо, тъй като и днес се видя, че парламентът се отказа да разглежда случая й.

Още малко време й трябва и нечуваните скандали с името й ще отшумят, както обикновено става в България.

Нали така, читателю?

http://www.razkritia.com

ОЩЕ ЗА КАЛИНА ИЛИЕВА

 


Сходни връзки

Нечувано! Калина Илиева направи опит за самоубийство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди