изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:46 EEST
ЗАЛОВИХА КАСОРАЗБИВАЧИ, НА ДВА ПЪТИ ОБРАЛИ ФИРМА В "РИЛЦИ"    
Ред и сигурностПрестъпна група от четирима мъже, извършила две взломни кражби от офис на фирма в квартал "Рилци", разби полицията, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.


След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУП са задържани Ю. Е. /28/, П. П. /28/, Е. И. /23/ и М. М. /40/, и четиримата от Добрич.
Първата кражба е извършена на 23 март т. г. Апашите проникнали с взлом в офиса на фирмата и  си тръгнали с метален шкаф, в който имало 6 000 евро. На 6 декември от същия обект групата отново задигнала метален шкаф. Този път плячката била 800 лева, златни накити и документи. При проведените процесуално-следствени действия са намерени металните шкафове и други веществени доказателства, уличаващи ги в извършените престъпления.
И четиримата апаши са криминално проявени. Задържани са за срок от 24 часа. Работата по изясняване на цялостната им престъпна дейност продължава. НДТ
 


Сходни връзки

ЗАЛОВИХА КАСОРАЗБИВАЧИ, НА ДВА ПЪТИ ОБРАЛИ ФИРМА В "РИЛЦИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди